Какво лято ни очаква след трудните месеци, белязани от COVID-19?

...
Какво лято ни очаква след трудните месеци, белязани от COVID-19?
Коментари Харесай

Лятото след COVID-19 - какво ни вещаят звездите? - slava.bg

Какво лято ни чака след сложните месеци, белязани от COVID-19? Защо 2020-та година е извънредно значима и друга от останалите до момента? За 6-те вместо 4 затъмнения през годината, за обстоятелството, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни и за още доста забавни неща споделя астрологът Ива Радулова , предава Dariknews.bg.

Според нея годината е извънредно значима и друга от останалите заради съответствува на Плутон, Юпитер и Сатурн, което се случва един път на 38 години! Другите събития, които ще изпълнят със наличие съществуването ни и ще ни създадат по-устремени са съществуването на 6 вместо на 4 затъмнения през годината, както и обстоятелството, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни.

Юни и Юли са месеците на Затъмненията и тук следва да бъдем извънредно деликатни в планирането на това по какъв начин да продължи годината ни. Затъмненията са интервал на въвеждане на нова сила, на неспокойствие и стимулиране. Те фиксират проблемите и плановете нормално се довеждат до някакъв край, подреждат се целите, съумяваме да забележим с акуратност какво е значимо и по какъв начин да променим живота си.

На 05 юни се случва лунното затъмнение в Стрелец , което ще е от изключителна значимост за представителите на втората декада на преносимите знаци Стрелец, Дева, Близнаци и Риби. Те ще би трябвало да взимат значими професионални решения, да се ориентират към изкарване на спомагателни курсове, записване на обучение и промени в професионален проект. Най-добре е да се отдадем на учене и рационализиране.

Венера ще е ретроградна до 25 Юни и всичко ще ни се коства комплицирано както в любовния живот, по този начин и във финансовия. Много мощно прочувствено ще реагират Близнаците, Стрелците, Рибите и Девите.

На 21 Юни следва Слънчевото Затъмнение в Рак , което ще даде старт на нова сфера в развиването на родените през първата декада на Рак, Козирог, Везни и Овен. Те ще се ангажират с повече отговорности от нормалното и ще бъдат предизвикани да се оправят с това. Стартиране на действия, свързани със строителство и недвижими парцели са удачни за този интервал. Удачен интервал да се замислим за промяна на местопребиваване или придобиване на благосъстоятелност . Венера и Меркурий са ретроградни и може би това е моментът, когато е добре да приключим със остарялата обстановка и да предприемем нова. Същото се касае и за любовта.

На 5 юли е Лунното Затъмнение в Козирог. То би могло да бъде разказано с една фраза, която е ДОСТИГАНЕ НА АВТОРИТЕТ ПРЕД НАС САМИТЕ. Вероятно ще сме се сблъскали с редица трудности, които тук ще би трябвало се постараем да осъществяваме. Представителите на Рак, Козирог, Овен и Везни ще бъдат най-въвлечени в преобразователния развой. Ако предходните месеци сме се образовали, то в този момент ще отговорим на професионално предложение, ще създадем нещо свое или ще предприемем деяние, обвързвано с личностната ни реализация.

От 29 юни Марс навлиза в най-мощния си знак и всички огнени знаци Лъв, Стрелец и Овен ще почувстват невероятен подтик към деяние и сила. Няма да можем да се задържаме на едно място и ще мислим преждевременно. Ще действаме преди да мислим. Разумът в никакъв случай не е непотребен, обаче. Марс става назадничав на 10.09 и е хубаво дотогава да сме създали професионалните си проекти, тъй като след това ще почувстваме лек застой до 14 Ноември, когато той ще стане пряк.

Август е месец за отдих, месец за пътувания, месец за обич. Особено щастливи ще бъдат през август представителите на закрепените знаци като Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Огнените знаци ще горят по всички вероятни способи, а преносимите Близнаци, Стрелец, Риби и Дева ще бъдат споходени от възторг и креативно ентусиазъм.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР