Какво лицемерие и дебелоочие трябва да притежаваш, за да се

...
Какво лицемерие и дебелоочие трябва да притежаваш, за да се
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки е саботирал развитието на планинския туризъм в Банско

Какво двуличие и нахалство би трябвало да притежаваш, с цел да се изявяваш през днешния ден като най-големия труженик за развиването на планинския туризъм в България и в частност в Банско и Разлог? Този огромен труженик е не някой различен, а пишман войводата-патриотар Ангел Джамбазки.

BNews към този момент срещна читателите, че партиите НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация са правили всичко допустимо да саботират развиването на планинския туризъм в Банско,
Разлог, Белица и Якоруда, посредством възпрепятстване построяването на съвременно хранилище за боклуци, финансирано с европейски средства. През 2013 година посредством сигнали до Европейската комисия патриотарите даже съумяват да спрат строителните действия на депото за една година.
Антибългарската активност против построяването на съвременно хранилище за боклуци в разложкото село Баня, което на процедура е ликвидиране на планинския туризъм, се подема и от евродепутата Ангел Джамбазки. На 22 януари 2015 година Джамбазки слага въпрос на Европейската комисия, дефиниран като: "Строеж на бунище в Република България в нарушаване на европейското законодателство ".

Въпроса и отговора му можете да прочете ТУК

Интересно чии ползи е защитавал този пишман патриотар и кого се пробва да заблуждава, обикаляйки телевизионните студиа. Подобни дейности за саботиране развиването на планинския туризъм в България Джамбазки е предприемал и по повод построяването на депото в град Самоков, евентуално в този случай задачата е била да се саботира огромния ни планински курорт Боровец.

И в двата случая проектите на Джамбазки и неговите партийни шефове не съумяват. За сметка на това обаче през днешния ден те се изявяват като най-големите бранители на планинския туризъм. Какъв цинизъм единствено!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР