Какво ли вашите клиенти наистина искат от вас? Без значение

...
Какво ли вашите клиенти наистина искат от вас? Без значение
Коментари Харесай

Смелост, гордост, честност - това се иска от вас!

Какво ли вашите клиенти в действителност желаят от вас? Без значение каква е вашата промишленост, вашите клиенти желаят повече от това да получат страхотни артикули и работещи решения. Това, което в действителност желаят да знаят е, че вие персонално сте от този вид хора, на които могат да се доверят, с цел да си свършат работата. Тук са седемте неща, които те желаят да видят у вас.

Независимо мислене

Клиентите желаят да знаят, че ще представлявате техните ползи, даже не в личния си финансов интерес.

Смелост

Клиентите желаят да знаят, че може да разчитат да извършите вярното нещо. Те чакат да им кажете, че покупката им може да е неточност. Това изисква същински кураж.

Гордост

Клиентите желаят да работят с хора със самочувствието, че могат да се оправят даже и с най-трудните задания.

Креативност 

Клиентите не разполагат с време да седнат и да слушат презентации. Въпреки това, те постоянно имат време за някой, който може да предефинира проблемите и да създаде работещи решения.

Доверие

Клиентите поемат риск, когато те купуват от вас. Те чакат да сте уверени и да ги уверите, че ще извършите каквото е належащо, с цел да ги извършите щастливи.

Съпричастност

Клиентите желаят да видите обстановката от тяхна позиция. Те желаят да разберете къде са те, по какъв начин работи техния бизнес, както и провокациите, пред които те са изправени.

Честност

Преди всичко, клиентите желаят да бъдете почтен с тях. В реалност, предходните шест стойности са построени на основата на честността. Без почтеност нямате безусловно нищо, което да предложите на всеки клиент.

..................

Джофри Джеймс за Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР