Какво ли са правили едни от най-успелите в света на

...
Какво ли са правили едни от най-успелите в света на
Коментари Харесай

Какво са првели на 20 г. днешните милионери

Какво ли са правили едни от най-успелите в света на бизнеса на 25-ата си годишнина. Стив Джобс и Ричард Брансън към този момент са управлявали сполучливи компании, до момента в който на останалите им е било нужни малко повече време, с цел да доближат до върха, написа Profit.bg.

Вижте историите на няколко от най-известните хора в света:

Доналд Тръмп

Президентът на Съединени американски щати израства в богато семейство. За цената на парите той научава от татко си, който го кара да връща празни бутилки, с цел да изкара няколко $. По-късно той наследява компанията му Elizabeth Trump & Son. 

Стив Джобс

На 25-годишна възраст Джобс листва компанията си на борсата, което го прави мултимилионер. В края на първия ден на търговия пазарната оценка на Apple доближава 1.2 милиарда $. За съпоставяне - през днешния ден тя е с капитализация от 751 милиарда $.

Уорън Бъфет

В ранните си 20 години Бъфет работи като капиталов съветник в Buffett-Falk & Co, преди да се реалокира в Ню Йорк и да стане анализатор на скъпи бумаги. Работата му е препоръчана от различен популярен вложител – Бенджамин Греъм, а заплатата му 12 000 $ на година.

На 26 година Бъфет основава Buffett Associates Ltd., където седем негови другари и родственици влагат по 105 000 $. След 3 година парите към този момент били удвоени. 

Шерил Сандбърг

Настоящият основен действен шеф на Фейсбук е пред довеждане докрай на магистратурата си в Харвард, а също така работи и към Световната банка под опеката на нейния професор и наставник Лари Самърс.

Ричард Брансън

На 20 година Брансън отваря дребен музикален магазин, наименуван Virgin Records, на 22 година прави лично студио, а година по-късно звукозаписна компания, която по-късно продава за 1 милиарда $.

Марк Закърбърг

В петата си година от основаването на Фейсбук Закърбърг е на 25 година, а компанията му излиза на облага за първи път в историята. Потребителите на обществената мрежа към този момент са 300 млн. души.

Марк Кюбан

На 25 година Кюбан приключва Университета в Индиана и се мести в Далас. Първоначално той стартира да работи като барман, а по-късно продава и компютри.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР