Какво ли не си е правила Маги Сидерова през годините,

...
Какво ли не си е правила Маги Сидерова през годините,
Коментари Харесай

Обезобразиха лицето на Маги Сидерова

Какво ли не си е правила Маги Сидерова през годините, с цел да наподобява секси и предизвикателно. Ексмоделката, която е буен обожател от години на фитнеса, не стопира да показва мускулестата си фигура в обществените мрежи, единствено че този път това, което сподели, няма нищо общо с фигурата.

Брюнетката е решила да си опъне очите като на котка и издаде сама това, качвайки неотдавна в Инстаграм профила си настоящ фотос. Снимката, несъмнено, прикова за минути вниманието, само че мненията под нея са, меко казано, ужасни.

 undefined

Засега Маги явно не желае да разяснява следващата си намеса или най-малко към този момент, написа " Телеграф ", само че нищо чудно скоро да й се наложи да го направи, най-вероятно в някои от идващите си постове в мрежата, тъй като и въпросите от страна на почитателите й ще зачестят.

" Как можа да се обезобразиш по този начин! Каква беше, каква стана, смут! ", гласи един от многочислените мнения под настоящите снимки на брюнетката. И наподобява, че този път Сидерова няма да се радва на похвали след смяната. Даже в противен случай - почитателите й я вършат на пух и прахуляк поради това, което си е предизвикала.

В публикуван в обществената мрежа клип атрактивната брюнетка е подчертала точно на погледа - тя мига и обръща на няколко пъти очи към камерата. Очевидно е, че формата на очите на моделката е изцяло изменена, само че във видеото се вижда още един подробност. По средата на горния клепач се вижда тънък белег, останал след разреза за интервенцията.

Според осведомени хубавицата си направила интервенцията преди повече от 2 месеца в клиника в Турция. Става дума за по този начин наречената интервенция за покачване на окото, вид котешки взор, при която окото се повдига диагонално към слепоочието, а резултатът са дръпнати очи и секси взор. За новия взор на Сидерова пък, се погрижил един от най-известните съветски хирурзи с клиники в Истанбул.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР