Какво ли да ви омайваме – ако досега не сте

...
Какво ли да ви омайваме – ако досега не сте
Коментари Харесай

Новини или Novini – картината на печата за 19 август

Какво ли да ви омайваме – в случай че до момента не сте разбрали кой вестник какво може да ви предложи като картина на родната и международната реалност, значи имате незабавна потребност да се образовате! Направете го в идващите редове, ползвайки сивото вещество в главата си.
Вестник " Сега "
Още 4 месеца отсрочване на прословутата към този момент разпоредба за касовите апарати – централна вест във вестника. И повода е, че на страната най-сетне ѝ увря главата, че би трябвало повече време за направа на нужния програмен продукт. Например, до 31 март 2020 година се удължава и срокът за електронните магазини. Причината е в " голямото многообразие на употребяваните софтуери и механически провокации за реализиране на връзка с фискалните устройства ", написа в претекстовете на препоръчаните ремонти на Наредба 18.
Вестник " 24 часа "
Тук има два огромни акцента. Първият е, че и Красимир Каракачанов съобщи, че Волен Сидеров самичък се изключил от патриотичната коалиция. Това го разбра всеки с капка ум още преди сума време, в този момент потвържденията са просто лятна учтивост – даже гладът за властта няма по какъв начин да преодолее всички раздори. А вторият акцент е какъв брой ни е необикновен фискалният запас – над 11 милиарда лв.. Като е толкоз добре, за какво теглихме заеми за пазаруването на F-16?
Вестник " Труд "
Нищо ново и тук – отново централна тематика са природозащитниците и Автомагистрала " Струма " при Кресненското дефиле и какво били споделили на Брюксел – а точно, че биоразнообразието в Кресненския пролом е застрашено поради автомобилния трафик и той наложително би трябвало да бъде изнесен отвън дефилето напълно. За Блъсков подобен разбор, изработен от екип, управителен от Стоян Бешков от Националния природонаучен музей, не може да е съответстващ, тъй като Бешков бил част от „ зеления кръг ”. Някак към този момент стана тривиално тъкмо Блъсков да изяснява кои са рушителите на модерна България, откакто добре знаем кой е той и какво значи КТБ за него и неговите планове!
Вестник " Монитор "
Вестникът се занимава с въпроса по какъв начин да станеш държавен служител. Ще става като на матура – тест в три модула пред Института за обществена администрация (ИПА) и би трябвало да изкараш 100 точки. Не написа единствено какъв брой е оптималният резултат, с цел да си съставим визия какво достижение е 100 точки. Защото в случай че е като общоприетите проби за просветеност, то 100 си е от междинна към слаба работа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР