Какво ли би станало с тялото ни, ако напук на

...
Какво ли би станало с тялото ни, ако напук на
Коментари Харесай

Тичането ни променя

Какво ли би станало с тялото ни, в случай че на инат на себе си решим, че тази седмица ще бягаме най-малко по 1 километър всяка заран?

Фитнес специалистите настояват, че единствено по километър всяка заран е задоволителен, с цел да видим осезаеми промени в тялото и настроението, и... много други неща, в действителност.

Тичането е един от най-ефективните и в същото време налични способи да активираме огромен брой системи в тялото ни, което с времето стартира да има дългогодишен резултат върху тонуса ни, даже и в дните, когато не тичаме.

 Снимка 353750

Метаболизмът ни осезаемо се ускорява, което пък води до повече вкус, а това значи повече хранителни и потребни субстанции в тялото ни.

Сутрешното тичане е къс път към комплексното събаряне на мазнини. Намаляването на телесните мазнини е берекет освен за типа на пресата ни, само че и за вярното действие на органите ни.

 Снимка 288737

Тичането също по този начин покачва фрапантно потенциала на дробовете ни. Обикновено най-очевидната разлика за това се следи на третата или четвъртата подготовка, като подобренията не престават и по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР