Какво крие АПИ, след като не желае да бъде извършена

...
Какво крие АПИ, след като не желае да бъде извършена
Коментари Харесай

Елена Йончева: Какво крие АПИ, след като не желае да бъде извършена независима техническа експертиза на пътищата?

Какво крие АПИ, откакто не желае да бъде осъществена самостоятелна техническа експертиза на пътищата. Това попита представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и лидер на листата на левицата за евроизборите Елена Йончева, по време на конференция в централата на партията.

Йончева уточни, че към този момент четвърти месец вършат отговора си.

„ АПИ явно не желае да бъде осъществена самостоятелна инспекция на българските пътища. Още на 18 декември ние поискахме такова позволение да се направи самостоятелна инспекция на главните автомагистрали и пътища, строени през последните 5 години, тъй като подобен е интервалът на резистентност. Става дума за автомагистралите: „ Тракия “, „ Хемус “, „ Струма “, „ Марица “, пътя Видин – Кулата и Околовръстния път на София “, напомни представителят на Българска социалистическа партия.

Тя добави, че на 15 март Българска социалистическа партия са внесли второ писмо, на което са поискали съответни 46 точки. „ Поискахме цялата техническа документи, обвързвана с тези съответни точки. Отново нямахме отговор. На 18 април тази година внесохме трето писмо. АПИ явно не желае да бъде осъществена такава самостоятелна техническа експертиза “, заключи Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР