Какво казват астролозите? Имали ли сте някога само предчувствие за определен

...
Какво казват астролозите?
Имали ли сте някога само предчувствие за определен
Коментари Харесай

Коя е най- интуитивната зодия

Какво споделят астролозите?

Имали ли сте в миналото единствено предусещане за избран човек или несъмнено място? Или може би сте усещали това изключително неспокойно възприятие в стомаха, което ви подсказва, че нещо не е наред? Интуицията е нещо, което всички имаме и усещаме, само че някои зодии са с по мощна вътрешен глас от други. Прочетете, с цел да намерите най-интуитивните зодиакални знаци.

Везни

Везните имат необикновено успокояваща и спокойна сила. „ Везните с тяхната умерена природа наподобява имат умеенето да намират най-хубавото решение на проблем, интуитивно улавяйки най-дълбоките потребности и стремежи на другите във връзка с съответни резултати “, споделя Стина  Гарбис, канадски астролог и медиум и създател на уеб страницата psychicstina.com.

Лъв

„ Лъвовете са упорити персони. Този знак, който се ръководи от слънцето, е свръхчувствителен към силите на другите хора и затова може да бъде необикновено харизматичен, благ и подсъзнателен. Лъвовете са изобретателни, общителни и имат една от най мощните предчувствия от зодиите ” споделя Гарбис.

Водолей

Водолеите непрекъснато мислят за утрешния ден, вместо за сегашния миг. Това им дава рядката дарба да бъдат по-внимателни към бъдещето и затова е един от най-интуитивните знаци.

Управляван от Уран, този въздушен знак също е необикновено самодеен и обича да предлага на околните си поддръжка и оптимизъм, когато става въпрос за тяхното бъдеще. Този знак употребява личната си вътрешен глас в името на другите, заради непоклатимата си добрина.

Зодия Рак

Раците са известни с това, че са доста прочувствени и постоянно се доверяват на инстинктите си.

Въпреки че Раците имат огромна вътрешен глас, астронумерологът Сидхарт С. Кумаар от numrovani.com предизвестява, че те може да не съумеят да я балансират толкоз добре, колкото другите. „ Докато се свързват с хората съчувствено, Раците би трябвало да балансират сред своите страсти и вътрешен глас “, споделя той.

Риби

Знакът Риби е най-интуитивният зодиакален знак заради тяхната мощна емоционалност и сензитивност към другите хора, изключително към хората, които обичат.

„ Тяхната водниста природа и сензитивност към възприятията на другите им разрешават способността да схващат изцяло същността на индивида “, споделя Гарбис. „ Те могат да схванат това, което мислите, песента, която свири в главата ви, или даже да знаят какво сте яли за последното си хранене. Те знаят по кое време ви боли, по кое време сте гладни и по кое време имате потребност внимание. “

Инфо: https://bestlifeonline.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР