Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя,

...
Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя,
Коментари Харесай

Депутат от БСП: 80% от населението е дебилно

Какво сподели Мария Захарова - не би трябвало да се не помни, че в случай че не беше Съветската войска, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане по този начин? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов във видео, оповестено на страницата му във Facebook.

Повод за коментара е изявлението на представителя на външното министерство на Русия Мария Захарова, която съобщи, че армията на Съветския съюз е избавила десетки хиляди български евреи и че тези, които в края на октомври са оставили надпис върху Паметника на Съветската войска в София нямат никакво разбиране за личната си история. Сред десетките въпроси, които засегна говорителката, е и този "За следващият акт на опозоряване паметника на Съветската войска в София ". "Вандалите (не мога да ги нарека другояче) нападнаха паметника безусловно преди седмица, само че този път надминаха себе си, пишейки надписи с искрено антисемитски темперамент. Това е изключително цинично в светлината на това, че в годините на Втората международна война с помощта на нашите войни успяхме да предотвратим депортацията на евреите от България и по този метод да спасим към 50 000 души от неизбежна крах ".

Проф. Христов разяснява също, че "80% от популацията е дебилно и не може да се подписва " и за това сходни операции работят "безупречно ".

Организацията на българските евреи "Шалом " съобщи на 3 ноември, че изцяло се причислява към позицията на българското външно министерство, че българският народ е избавил българските евреи.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР