Какво каза Лорънс Фокс за Ава Еванс в GB News? `Неприемливи` коментари в пълен размер и реакция на отстраняването му

...
Какво каза Лорънс Фокс?В клип, споделен от г-жа Евънс в
Коментари Харесай

Какво каза Лорънс Фокс?

В клип, споделен от г-жа Евънс в X, известен преди като Twitter, Фокс каза: „Ние Минахме вододела, така че мога да кажа следното… покажете ми един, уважаващ себе си мъж, който би искал да се качи в леглото с тази жена… някога… някога.

„Тази малка жена беше нахранена. .. хранено с лъжица потисничество ден след ден след ден, започвайки с лъжата за разликата в заплащането на половете.

„Тя е седнала там, а аз отивам като, ако те срещна в бар и това беше като изречение три, шансовете просто да си тръгна са просто огромни.

„Имаме нужда от могъщи, силни, невероятни жени, които печелят страхотни точки за себе си. Не ни трябват тези феминистки 4.0. Те са жалки и смущаващи.

GB News спира Лорънс Фокс, тъй като той отказва да се извини за „напълно неприемливи“ коментари за Ава Еванс

„Кой би искал да се чука с това?“

Изображение: Лорънс Фокс направи забележките на Дан Уутън тази вечер

Какво каза Ава Еванс?

В 22:51 г-жа Еванс публикувано на X: „Лорънс Фокс току-що направи цяла реч в GB News за това защо мъжете очевидно не искат да се чукат с мен?“

Минути по-късно тя добави: „Чувствам се физически зле.“

Как реагира Дан Уутън?

По време на шоуто на живо изглежда се усмихна, когато Фокс направи своите забележки.

С нарастването на фурора обаче той публикува на X в 23:37 във вторник: „Скъпа @AvaSantina, мисля, че си брилянтен. По-рано тази вечер се опитвах да намеря твоите туитове, за да ги прочета от моя iPad, и не успях да ги намеря.

„Извинявам се за казаното по време на моето шоу и трябваше да направя това веднага в ефир. Това не е темата на нашия канал."

Изображение: Дан Уутън

В сряда сутринта той добави към това изявление, като каза: "Искам да повторя съжалението си за снощния разговор с Лорънс в GB News. След като разгледах записа, виждам колко неуместна изглежда реакцията ми на напълно неприемливите му забележки и искам да е ясно, че коментарите по никакъв начин не ме забавляваха.

„Реагирах, както реагирах от шок и изненада в неподготвен момент, докато обмисляше как да отговори, докато продължаваше да говори, като търсеше туитове, изпратени от @AvaSantina по-рано през деня, като същевременно ги прочиташе в ухото ми.

„Въпреки това трябваше да се намеся незабавно, за да оспоря обидните и женомразки забележки.

„Извинявам се безрезервно за това, което беше много неприятна грешка в преценката от моя страна под силния натиск на странен обмен .

„Знам, че трябваше да се справя по-добре. Съкрушен съм, че разочаровах екипа и нашето подкрепящо семейство GBN.

„Ние се стремим да се заемем с проблема, а не с човека, което възнамерявам да наблегна отново в ефир тази вечер.“

Изображение: Лорънс Фокс

Какво каза Лорънс Фокс за реакцията?

Въпреки обратната реакция срещу забележките му, Фокс публикува в X в сряда сутринта, заставайки зад казаното от него.

В публикацията се казваше: „Добро утро, утро. Първо, не приемайте удари на @danwootton за нещо, което казах. Това не е честно.

„Второ. Заставам зад всяка дума от това, което казах.

„Ако една жена иска да излезе по телевизията и да омаловажава мъжкото самоубийство, тя е напълно в правото си да го направи и да не се извинява, точно както аз съм напълно в правото си моите права да кажа, че не бих искал да се заяждам с хипер обидена феминистка от 4-та вълна и да не се извиня, точно както хората са напълно в правото си да бъдат обидени от моето заявление, че бих избягал една миля в обратната посока от жени като нея, ако пътищата ни се пресекат в бар.

„Това се нарича свобода на словото.

„Осъзнавам, че в новия събуден свят има малко смях и много обиди, но все пак си струва да опитате за да намерим по-леките моменти в тази безрадостна нова култура на отмяна, която е създадена за нас.

„Тази дама каза в ефир, че иска мъжете да бъдат „уплашени“ и „ужасени“.

„Позор от медиите за нейната преднамереност и злонамереност. Защото не го казва мъж. Което по-скоро доказва тезата ми.

„Имате пълното право да откриете моята подигравка с безумното лицемерие в това свят не е по вкуса ви, но това съм аз и ще продължа да бъда аз, както веднъж каза един мъдър човек „Бъди себе си. Всички останали са взети.

"Така че продължавате да се опитвате да отмените в състоянието си на постоянно нарушение, аз вече бях отменен и може би отново, но не ме интересува и малко, и Ще продължа да защитавам правото си на мнение по въпроси, които ме вълнуват.

„Без свободата на словото и презумпцията за невинност ние не сме свободни. Все още не сме съвсем комунистическа Източна Европа. Може да сме много близо, но не съвсем. Все още си струва да се бориш за него.

"Така че, ако очакваш пълзящо извинение, препоръчвам ти да не затаяваш дъх.

"Никога няма да се извиня на тълпата .

„Приятен ден. В този свят, който се самоцензурира, кажете какво мислите. Живейте силно и свободно.“

Прочетете повече от Sky News:
Момиче, 15 , намушкан до смърт
Актуализации на живо за Storm Agnes
Пилотът на BA е уволнен след пиянство с кокаин

Какво каза GB News?

В 23:51 във вторник, GB Новини, публикувани на X: „Коментариите, направени тази вечер в GB News от Лорънс Фокс, бяха напълно неприемливи.

„Това, което той каза, не отразява нашите ценности и ние се извиняваме безрезервно за коментарите и обидата, която причиниха.< /p>

„Започнахме разследване и ще се извиним на замесеното лице.“

А в сряда сутринта, след гневни реакции, каналът публикува: „GB News официално отстрани Лорънс Фокс докато продължаваме нашето разследване на коментарите, които той направи в канала снощи.

„Отстраняването на г-н Фокс влиза в сила незабавно и той е свален от ефир.

„Ще се извиним официално до г-жа Еванс днес."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР