Какво кара една красива и известна жена да избягва светлините

...
Какво кара една красива и известна жена да избягва светлините
Коментари Харесай

Ева Мендес: Известността е направо плашеща

Какво кара една красива и известна жена да заобикаля светлините на прожекторите? В последно време Ева Мендес върви все по-рядко на всемирски събития. Актрисата се е отдала на фамилията и държи дъщерите си надалеч от камерите на папараците.

„ Известността е напряко плашеща, когато към този момент си родител. Но ние сме превъзходен тим – аз, Райън, майка ми, неговата майка и сестрите ми. Съчувствам на дамите, които би трябвало да се оправят с това сам-самички. Самата аз съм израснала с един родител. Обичам татко си, само че майка ми беше тази, която отгледа мен и сестрите ми “, споделя тя в изявление за списание Women’s Health.

По думите на обичаната на Райън Гослинг, тя избира децата ѝ да не живеят с обстоятелството, че родителите им са известни персони. „ Аз съм просто майка. И съм повече от щастлива да бъда просто майка “, добавя тя.

Мендес изяснява, че като по-млада е приемала най-различни функции, само че сега се старае да бъде за образец на своите деца и не би приела всякакво присъединяване.

„ Аз съм живият образец за моите дъщери и одобрявам всичко това много съществено. Затова, в случай че приема роля в киното, тя би трябвало да дава отговор на всички тези мои условия, само че и в това време да е забавна и занимателна, с цел да може да изпитам задоволство от работата си. Сложно е... “, разяснява още звездата.

Любовта сред Ева и Райън пламва през 2012 година Събира ги снимачната площадка на „ The Place Beyond the Pines “. Връщайки се обратно във времето актрисата споделя, че още веднъж би играла дружно с мъжа си в някоя продукция, тъй като двамата си пасват идеално както в живота, по този начин и на екрана.

„ Най-невероятните мемоари, които имам от специалността си, са били, когато съм си партнирала с Райън. Той е необикновен и като режисьор. Наистина доста обогатихме творчеството си, когато работехме дружно и бих го направила отново “, безапелационна е Мендес, която акцентира, че обичаната ѝ роля е тази на майка.

Двойката има две дъщерички – Есмералда на 5 и Аманда на 3.

Източник: tialoto

Снимка: Peggy Sirota/Women`sHealth
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР