Какво изпитва към нас човекът, в когото сме влюбени? Дали

...
Какво изпитва към нас човекът, в когото сме влюбени? Дали
Коментари Харесай

Пет знака, че някой ви желае

Какво изпитва към нас индивидът, в който сме влюбени? Дали ни харесва толкоз, колкото ние него или пък единствено си играе с нас, без да има съществени планове? Тези въпроси вълнуват както дамите, по този начин и мъжете.

Вижте няколко знака, по които ще разберете дали ви желае:

Разширяване на зениците

Зрителният контакт постоянно може да издаде възприятията. Зениците се уголемяват, когато гледаме нещо, което ни интересува. Ако зениците на някого се уголемяват, когато ви гледа, то значи се интересува от вас.

Тялото се поти

Хората са привлечени от другите по доста чудноват метод. Може би сте чували, че в случай че помиришете потта на някого, може да се почувствате възбудени от него. Потните жлези, които отделят тази миризма, са по-различни от потните жлези, които отделят секрет, когато тялото се охлажда.

Синхронизиране

Когато някой ви желае, може да стартира да имитира всичко, което вие вършиме. Бавно и неумишлено стартирате да имитирате обекта на привличане - от метода, по който приказва до езика на тялото.

Близък контакт

Близкият контакт е различен знак, че някой се интересува от вас. Ако се опита да допре ръката ви или друга част от тялото ви, сякаш инцидентно, то можете да бъдете сигурни, че този човек ви желае.

Контакт с очи

Контактът с очите е един от най-мощните принадлежности за полово привличане. Ако някой поддържа образен контакт с вас, това значи, че този човек в действителност се интересува от вас.

Още по тематиката за любовта:

10 знака, че си влюбен

Ако любовта е сляпа, за какво се стараем да изглеждаме добре, с цел да я спечелим?

Колко дълго трае любовта?

4 признака, че мъжът е влюбен По тематиката Най-ужасните свалки (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР