Какво искате, майки? Здрави деца! А кога го искате? Сега,

...
Какво искате, майки? Здрави деца! А кога го искате? Сега,
Коментари Харесай

Еликсир за детски имунитет в помощ на всички майки

Какво желаете, майки? Здрави деца! А по кое време го желаете? Сега, незабавно и през цялата година!!

Така би изглеждал известният анекдот, в случай че някой в действителност задаваше този въпрос на хилядите майки, които се пробват да покачат имунитета на децата си в сезона на гриповете, хремите и възпалените сливици. Само че никой не ги пита, майките и те се оправят както могат, и както намерят за добре. Единственото, за което си мечтаят е да намерят най-сетне нещо, което в действителност да работи. Нещо, което да прибавят към зеленчуците и плодовете, към съня и играта на чист (доколкото е възможно) въздух, тъй че детето да е крепко и с добър имунен отговор към естествените за сезона вируси и бактерии.

Разбира се, когато приказваме за здраве и имунитет, постоянно тръгваме от уравновесеното хранене. В него почтено място заемат плодовете и зеленчуците, само че истината е, че нито децата прекалено много си падат по тях, нито самите плодове и зеленчуци изобилстват от витамини в днешно време. Напротив – множеството от тях са отглеждани неизвестно къде и по какъв начин, най-вече в оранжерии, пръскани са с пестициди и не виждат слънце съвсем в никакъв случай. Това значи, че днешните плодове и зеленчуци нямат нищо общо с това, което са представлявали преди век.

 regulat Istock

Хората, за сметка на това, сме си същите и съгласно Световната здравна организация целесъобразният банкет на зеленчуци и плодове дневно е не по-малко от 400 грама дневно! Шапки долу за тези от вас, които могат да накарат дете да яде повече от две части краставица за деня, а за всички други остава разновидността да набират витамините и минералите от други източници.

Но кой да е този източник, който може да даде на едно дете всичко, от което то се нуждае за здрав имунитет? В приказките сходни течности са наричани „ балсам “, само че не щеш ли и в действителния живот към този момент си имаме такова нещо. Името му е Регулациус (Regulatius) и той е безусловно решителен асистент на всяка майка в битката с честото детско боледуване.

Името му се дължи на обстоятелството, че в състава му влиза есенцията REGULATESSENZ, създадена по метода на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, дружно с прибавен витамин С от ацерола и сироп от агаве.

По време на специфичния ферментационен развой потребните съставки са разрушени до доста дребни частици, които разрешават детския организъм бързо и дейно да ги всмуква в клетките и да се възползва от положителния им резултат.

 regulat Vedra International

Какво е Regulatius?

Продукт, който работи в помощ на безусловно всички регулаторни процеси в тялото и поддържа вярното развиване и действие на имунната система. Действа позитивно на производството на сила, спомага за премахването на умората и има противовъзпалителен резултат, подобаващ при остри вирусни инфекции. В състава му влизат няколко страхотни и цялостни с витамини артикули: грах, орехи, смокини, куркума, лук, соеви кълнове, фасул мунг, кокосови орехи, артишок, фурми, целина, просо, шафран, лимони и ацерола.

Разбира се, няма по какъв начин детето ви да кара единствено на Regulatius – ще би трябвало някак да го увещаете да яде същински броколи и портокали, само че зад тила си постоянно ще имате мощната поддръжка на един сироп, който ще работи за по-силен детски имунитет. С постоянната му приложимост, в композиция с добра храна и отмора, ще видите, че детето ще върви по-редовно на детска градина и ще страда по-малко и за по-кратко време от вирусни инфекции и техните затруднения.

 regulat Vedra International

Що се отнася до продукта, бъдете сигурни, че държите същинска полезност в ръцете си – Regulatius е формиран напълно от био сертифицирано произвеждане. Той усъвършенства функционалността на NK клетките и подтиква отделянето на IL-10 от моноцити, като паралелно с това има противовъзпалителен и антиоксидантен резултат, контролира метаболитните процеси и възвръща алкално–киселинния баланс в тялото.

Ако желаете още, ето ви – сиропът е обогатен с витамин С и натурален сироп от агаве!! Той е 100% органически и веган, без наличие на изкуствени оцветители, консерванти и глутен. Може да го прилагате в случаи на отслабен имунитет, през есенно-зимният интервал, присъщ с по-честите болести, при остри болестни положения, при лесна уморяемост, липса на вкус, постоянно спортуващи деца и всевъзможен вид физическа и психическа отмалялост.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР