Какво гласуваме днес - програмата на Продължаваме промяната, която ГЕРБ

...
Какво гласуваме днес - програмата на Продължаваме промяната, която ГЕРБ
Коментари Харесай

Вигенин : Възраждане става вредна и излишна

Какво гласуваме през днешния ден - програмата на " Продължаваме промяната ", която ГЕРБ споделиха, че била за развлечение, или 10-те точки на Мария Габриел, написани като че ли от изкуствен интелект. На мен не ми стана ясно. Това разяснява зам.-председателят на Народното събрание и член на управлението на пред Българска национална телевизия. 

" Това е една от аргументите за огромното съмнение на старта на това държавно управление. 11 от министрите, препоръчани от Политическа партия първия път, към този момент не са претенденти - още един сигнал, че в действителност договарянията с ГЕРБ са довели до основна смяна на този кабинет и това, което Политическа партия се пробва да продаде на гласоподавателите си - че бил техен кабинет, не е по този начин ", разяснява той.

Той не чака държавното управление да е устойчиво. Нарече го " обречено ".

" На нас не ни е ясно какви са предложенията за промени в конституцията, не ни е отправяна покана за диалози до този миг. Което е колкото учудващо, толкоз и не - явно други са целите все още. При връщането на мандата на президента през вчерашния ден претендентът за министър председател Николай Денков разгласи, че диалози за конституционната промяна ще се водят и с ", разяснява още той.

" Промените в закона за правосъдната власт очевидно бяха нужни, само че част от тях се направиха поради личността на Гешев и за отстраняването му. Да, поискахме оставката му още през 2020 година и не сме се разколебавали, само че тези неща не стават с обети и развяване на флагове, продължи Вигенин. Според него измененията, признати от Народно събрание предходната седмица, целяха освен да лимитират особеното състояние на Гешев - което е добре, тъй като Гешев се сетил за делата на трупчета чак в този момент. Но представете си, че идва основен прокурор, който в действителност желае да разрови всички закононарушения. Да не се окаже, че в действителност казусът не е в основния прокурор, а че желанието на един човек да свърши работата в този момент пък ще бъде лимитирано от това, че първият обвинител към този момент няма такава власт ", счита още Вигенин.

" Шокиращо е, че " Възраждане " вършат поръчки по какъв начин няма да разрешат на народни представители да се изричат от парламентарната естрада. Те слагат под въпрос смисъла на съществуването си като парламентарна група, мястото си в Народно събрание ", съобщи още зам.-председателят на Народното събрание. 

Той счита, че тази партия е на път да стане нездравословна и непотребна. Отрече да имат нещо общо с по линията на русофилството - хората на Костадинов експлоатирали топлите усеща на част от българите към Русия.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР