Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще,

...
Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова за Стандарт: Големият ни потенциал са хората

Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, идея. Това са единствено дребна част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на идеята си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по най-малко един мотив на младежите да останат и да работят за родината, " Стандарт " реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, с цел да ни кажат своята позиция за какво би трябвало да останем в България и да работим за нея. Защо това би трябвало да създадат най-много младежите - нашето бъдеще. Представяме позицията на Йорданка Фандъкова , кмет на София.

Привличаме вложители с помощта на умните, работливи и уверени в себе си българи

Големият ни капацитет са хората

Столицата ни е привлекателно място за младите, които учат, вършат кариера и основават фамилии

ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА
Кмет на София

Всеки има собствен път да следва фантазиите си. Личната мотивация и увереност да останем в България и да работим тук е и задача, че можем да създадем страната си по-добро място за живеене. Вярвам, че това е допустимо с готовност да вършим положително тук и в този момент.
Възможностите за образование, работа и професионално развиване в София и България са огромни. Като кмет на София ще кажа, че столицата ни с бързи темпове се трансформира в съвременен европейски град, че е привлекателно място за младежи, които учат, вършат кариера и основават фамилии. София към този момент заема челни места в интернационалните ранглисти за развиване. Ние привличаме вложители с помощта на умните, работливи и уверени в себе си хора. Това са хора, които знаят, че могат да съумеят с помощта на уменията си, хора, които имат смели и новаторски хрумвания. Затова и София е измежду водещите градове по започващи компании в Ай Ти бранша. При днешната съгласуваност на света е значимо да имаме концепция и визия за развиване, а изискванията ги сътворяваме дружно. Познавам доста младежи, които са спечелили надпревари на международно равнище, защитили са планове в чужбина и се връщат, с цел да продължат тук с нови хрумвания. Големият ни капацитет са хората, които са тук, които се връщат, които милеят за страната си. Всяка добре свършена работа на всяко равнище е стъпка към нашия триумф дружно. Няма незначителна работа, нито незначителни старания. Заедно вършим града си все по-добро място за живот. Затова и в работата си давам опция на млади и изобретателни хора, които имат хрумвания, обичат града си и желаят да го развиват.

Честит празник на вестник „ Стандарт ".
Честит 26-ти рожден ден!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР