Какво е приятелството за 4Magic, ако не експлозия от емоции

...
Какво е приятелството за 4Magic, ако не експлозия от емоции
Коментари Харесай

4Magic – Няма момче на света, което може да застане между тях!

Какво е другарството за 4Magic, в случай че не детонация от страсти на четири неповторими и разнообразни сили, чиято обич към музиката обърна с главата надолу визията, че група не може да завоюва X Factor и да бъде сполучлива в България. Да, но НЕ! Клишето към този момент е разрушено - дебютният им сингъл “Together (Вечерай, Радо) ” се задържа рекордните за годината 26 седмици преди всичко в Официалната еърплей ранглиста на България – Топ 100. И освен това! 

След тяхната поява и последният им сингъл „ Колко ми липсваш “ класациите още веднъж не съумяха да пропуснат мощното им наличие, а и дори най-големите злобари не отхвърлят, че толкоз яка момичешка група до момента сме нямали. И до момента в който почитателите на „ One Direction ” към момента пускат по някоя сълза за разпада на бандата, ние сме насочили взор към Валентина, Никол, Елия и Елеонора.

Срещаме 4Magic сред няколко учебни звънеца, през най-студената седмица на годината, с цел да ги опознаем малко повече отвън сцената…

Най-странното нещо, което съм чувала или виждала от публиката до момента в който сме на сцената с момичетата…

Валентина: Странни не, само че има хора, полудели от това какъв брой се радват да ни видят, някои доста обичат да пеят с нас и даже някой път да ни надпяват.

Никол: Виждала съм доста забавни танци на хора от публиката.

Елия: Беше групa корейци, които танцуваха по този начин, като че ли им бе за последно. Бяха супер сладки.

Елеонора: Хм… Аз пък не мога да се сетя за чак толкоз странни неща. Хората, които идват на участията ни са интелигентни и много готини.

Последният път, когато направих нещо бясно, беше...

Валентина: Вчера… ха-ха. Всеки ден върша луди неща, тъй като по този начин е по-забавно и положително за мен и близките.

Никол: Mиналата седмица, само че какво беше, ще си го запазя в загадка. 

Елия: В киното, завързах връзките на обувките на другарка. За жал не съумях да й изям останалите пуканки, тъй като след кино лентата и тя и пуканките бяха на земята.

Елеонора: Kогато си продупчих ухото на 4 места на веднъж. Или когато си сцепих веждата. Или пък лилавата коса... Не знам кое е най-лудото от тях - вие изберете...

Любимият ми профил, който последвам в Instagram e…, защото…

Валентина: Трудно ми е да дефинира един, нооо - Роми Стидж (от ангелите на Victoria’s Sеcret).

Никол: Два са - на Beyonce и на една рускиня bodybuilder - Екатерина Усманова, тъй като ме стимулират.

Елия: @lilyjcollins, тъй като тя самата е същинска и всяка фотография има свое обръщение.

Елеонора: Всъщност са няколко - на Post Malone и The Weeknd, тъй като ми харесват фотосите, които качват, а и са ми обичаните реализатори. Също по този начин и профили на хора, които ме въодушевяват.

Ако с някое от девойките си падаме по едно и също момче ще…

Валентина: Това е съвсем невероятно (смее се), само че даже да се случи, няма да е драма.

Никол: Трудно е да се случи, само че ще се опитаме да се разберем по някакъв метод.

Елия: Не се е случвало и мощно се колебая, че ще се случи.

Елеонора: Досега не е имало такава преживелица сред мен и някое от другите девойки, само че допускам, че ще поговорим по този въпрос и ще разгадаем проблемa.

Нещото, което съумя да ме накара да се усмихна…

Валентина: Всичко! Всеки ден!

Никол: Колко съм се трансформирала за последната една година.

Елия: Всичко!

Елеонора: Има доста неща, които ме карат да се усмихвам, само че най-любими са ми даже най-малките неща в природата - това какъв брой хубав наследник цвят е небето, какъв брой красиви са залезите всеки ден и какъв брой удивително наподобяват всичките звезди в небето през нощта...

Ако 4 девойки се съберат в една стая…  Родителите в никакъв случай не разбират…

Валентина: Какво тъкмо си приказват и кой филм гледат. Историите, които им се описват.

Никол: Партии! А родителите всичко схващат или най-малко при мен е по този начин, ха-ха. 

Елия: Ако 4 девойки се съберат в една стая ще станат 4 сестри. Родителите в никакъв случай не схващат, че когато ползваш преносимия компютър си за електронна домашна, не значи, че си губиш времето с видео игри или фейсбук.

Елеонора: Става цялостна лудница. Особено, в случай че става въпрос за нас четирите въпреки че ние клоним все към крайности - или ще сме прекомерно шумни и луди и ще купонясваме, или ще сме скучни и тихи... Mоите родители всичко схващат... Разбират какъв брой ми е мъчно от време на време да съчетая всички неща, които би трябвало да направя, само че постоянно са до мен и ми оказват помощ.

 

Ако имаше „ Наръчник “ за това какво е да си тийн в него бих написала…

Валентина: Пълен с страсти живот. Време, в което, в случай че имаш предпочитание, можеш да научиш толкоз доста нови неща за себе си и света към себе си.

Никол: Да не си губят времето като си седят на телефоните.

Елия: Бих написала, че всеки би трябвало да изживява всеки момент на макс, тъй като да си тийнеджър е единствено за малко. Бъдете истинки другари!

Елеонора: В него бих написала за живота на едно 15-годишно момиче, което се занимава с музика и е част от група и животът му се прекатурва на 360 градуса... Бих дала препоръки за това по какъв начин да се оправи един ученик/чка с всичките си задължения и отново да му остане свободно време...

Можете да пътувате във времето. Хората през 2100г. са облечени с…

Валентина: Цветни и разнообразни облекла. С доста верни форми и добре обрисувани по фигурите на хората! Най-вероятно и от разнообразни био материали. 

Никол: Със смарт облекла, които поддържат тялото във форма! 

Елия: Eдноцветни и елегантни гащеризони, на които има датчици за програмиране на всичко към тях.

Елеонора: Облечени са с естествени облекла, каквито  има и в днешно време - нищо прекомерно семпло или прекомерно екстравагантно, само че пък облеклата са ефектни.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР