Какво е общото между трима от най-успешните предприемачи на нашето

...
Какво е общото между трима от най-успешните предприемачи на нашето
Коментари Харесай

Истинският предприемач работи смело за мечтите си

Какво е общото сред трима от най-успешните бизнесмени на нашето съвремие - Стив Джобс, Джеф Безос и Илон Мъск? И тримата са иноватори. С огромни и смели фантазии, динамична мисъл и необятен обсег. Имали са концепция, работили са бързо, били са гъвкави - с мисъл за крайния консуматор и на първо място за неговите потребности.

Независимо от това дали става въпрос за стилни и комфортни връзки, дребни услуги или устойчиви планове с взор към бъдещето и в интерес на човечеството, в края на линията " търсене-предлагане " в бизнеса и на тримата постоянно е стоял задоволеният клиент. Но същинската аналогия сред тях е фактът, че в никакъв случай не са разрешили на провокациите пред тях да спрат стремежа им нагоре и да трансфорат на пръв взор инцидентните си хрумвания в великански бизнес империи.

Иновация, експедитивност, еластичност и на първо място доверие от страна на потребителите. Това е формулата на триумфа на потвърдилите се към този момент огромни имена в бизнеса, както по света, по този начин и в България. Това е и формулата, на която залага компанията за небанково финансиране у нас - Prospect Capital.

Кредитната институция специализира в бизнес финансирането на междинни и огромни предприятия, нуждаещи се от финансиране, със суми от 100 хиляди лева до 1 млн. лева Бързата процедура по кандидатстване обезпечава потребността на бизнесмените, тъй че да посрещнат по-мащабните провокации по пътя към триумфа в един динамично разрастващ се финансов пазар и непрекъснато изменяща се бизнес среда.

По този метод обособени бизнесмени, както и дребни и междинни компании с огромни хрумвания, към този момент могат да получат бързо кредитно застраховане на потребностите си, тъй че да осъществят смелите си фантазии.

Клиентите на Prospect Capital могат да разчитат на свежо кредитиране, с което да покриват настоящи разноски, да разполагат с оборотни средства, да осъществят покупка на съоръжение и програмен продукт или друго, бързо дейно, без непотребна администрация и други утежняващи процедури. Prospect Capital дава повече от финансиране - дава опция за бъдещо развиване и разгръщане на действия на бизнеси, да вземем за пример за закупуване на земя или нужен за бъдещето развиване на активността търговски обект.

Част от промишленостите, към които новаторският нов план е ориентиран, са свързани с хранителна индустрия, строителство, земеделие, медицински и софтуерни услуги, където компанията към този момент е финансирала първите си клиенти. Сред належащите цели на бизнеса най-разпространените досега са мостово финансиране, оборотно финансиране, както и финансиране на планове с влошена кредитна история, отговорности към Национална агенция за приходите и следващ отвод от кредитиране. Услугата биха могли да употребяват и започващи бизнеси без насъбрана дълготрайна история, както и такива със сезонен темперамент - туризъм, винопроизводство, озеленяване и други.

Процедурата по кандидатстване е опростена за клиента. Предимствата на Prospect Capital са в самостоятелния и извънредно еластичен метод, съгласуван със характерния бизнес проект на клиента, както и бързината на предварителната оценка при разпределяне на финансовите средства. До 24 часа след обширно разглеждане на предоставената информация, както и на потребностите на клиента финансовите специалисти на компанията дават авансово кредитно мнение.

Не на последно място, това, което трансформира Prospect Capital в един от най-надеждните сътрудници в превъзмогването на компликациите към триумфа, е прозрачността при конструирането на кредитната договорка. Предприемачът към този момент може да си разреши да развива концепциите си в огромни тактики, а дребните и междинни бизнеси най-сетне могат да мечтаят да бъдат огромни. Благодарение на доверени сътрудници като Prospect Capital и нишата, която те обгръщат, новаторските хрумвания в България най-сетне биха могли да намерят своята сигурна реализация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР