Какво е общото между Пакистан и Вестерос - светът от

...
Какво е общото между Пакистан и Вестерос - светът от
Коментари Харесай

Пакистански сервитьор се прочу заради приликата си с герой от Игра на тронове

Какво е общото сред Пакистан и Вестерос - светът от сагата " Игра на тронове "? Отговорът се крие в двама мъже, които си наподобяват извънредно доста, въпреки и единият да е холивудски артист, а другият - сервитьор в пакистански ресторант. Джанан Дурал споделя.

Това е Питър Динклидж, по-известен като Тириън Ланистър от " Игра на тронове ".

А това е Рози Хан. Той е от Пакистан и работи като сервитьор.

Животът му се прекатурва, когато синът на притежателя на заведението, в което работи, вижда приликата сред Рози и холивудската звезда.

26-годишният юноша не бил чувал за " Игра на тронове " и първоначално се чудел за какво хора се обръщат към него с името " Тириън ". След като изгледал сериала обаче осъзнал, че оттатък Океана има мъж, който доста наподобява на него. И че този мъж е знаменит артист. Рози взема решение да укрепи приликата и за задачата си прави същата прическа. И стартира да мечтае.
Рози Хан, двойник на Питър Динклидж: Иска ми се да работя в киното и да се срещна с Питър Динклидж. Най-хубаво би било, в случай че двамата снимаме взаимен филм.
Макар и към този момент да не е сбъднал американската си фантазия, пакистанският Тириън Ланистър споделя, че приликата му е помогнала да одобри своя растеж от 135 см. Вече по-самоуверен, Рози се оглежда и за евентуална брачна половинка.

А неговият началник дава обещание, че ще му помогне да замине за Съединените щати, в случай че холивудският му двойник изяви предпочитание да се срещнат.

Истерията към " Игра на тронове " е превзела целия свят и прекатурва животи. Хитовата поредност обаче е към своя край - след единствено още няколко епизода, милиони фенове ще би трябвало да се сбогуват със своите обичани герои.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР