Какво е общото между Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив

...
Какво е общото между Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив
Коментари Харесай

„Твоето его е врагът“ – да заживеем живота, който заслужаваме

Какво е общото сред Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив Джобс, Елинор Рузвелт и Малкълм Екс? Всички те в един или различен миг от живота си са съумели да надмогнат най-големия си зложелател – своето лично его. И точно тогава са постигнали най-големите си триумфи.

Култовият създател на мотивиращи книги и публикации и наставник Райън Холидей издава най-личната си книга до момента. Холидей е знаменит маркетингов експерт, управлявал акции за „ Гугъл” и компании от ранга на „ American Apparel”, една от най-големите фешън вериги в света. В „ Твоето его е врагът” (ИК „ Сиела “) Райън Холидей споделя в елементи личния си път нагоре в кариерата – през блестящите триумфи чак до моментите на обезсърчение, в които за малко не се е отказал. Защо да се отхвърля на върха на славата си? Защото е непрекъснато малтретиран от остарелия си зложелател, егото, постоянно нашепващ, че не е задоволително добър.



„ Твоето его е врагът “ стимулира читателите да се отърсят от пагубните за тях способи на мислене и нездравословни привички и да се концентрират върху в действителност значимото в живота си. Защото тайната на триумфа не е това, което хиляди модерни гурута и звезди проповядват. Колкото и да имаме вяра и да желаем триумфа, той може да ни подмине или пък да ни споходи за малко и по-късно да ни срине изцяло, в случай че не сме нащрек. Тайната на триумфа и постигането на естетика в живота се крие в способността ни да се оправяме със своя най-коварен зложелател, личното ни его.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР