Какво е нужно, за да бъдем успешни? Какво трябва да

...
Какво е нужно, за да бъдем успешни? Какво трябва да
Коментари Харесай

5 мотивиращи цитати за успеха

Какво е нужно, с цел да бъдем сполучливи? Какво би трябвало да знаем? Най-добре е да се учим от образеца и опита на съумелите хора. Следващите цитати могат да ви дадат нужната мотивация, с цел да преследвате неуморно задачите си и в никакъв случай да не се отказвате. Вдъхновението е първате стъпка към сбъдването на фантазиите.

1. " Времето ви е лимитирано, за това не го прекарвайте, живеейки живота на някой различен. Не попадайте в клопката на догмите, които са живот с резултати от мисленето на други хора. Не позволявайте на шумовете от мненията на другите да заглушат личния ви интуиция. И най-важното – имайте куража да следвате сърцето и интуицията си. Те някак си към този момент знаят какъв в действителност желаете да станете. Всичко друго е второстепенно.”

- Стив Джобс

2. " Тогава взех решение, че ще се отдам на нещо, в случай че можех. И никакви часове, нито количество труд, нито сума пари не можеха да ме въздържат от това да давам най-хубавото, което имам в себе си. Правил съм това оттогава и спечелвам посредством него, знам. "

- Полковник Сандърс, създател на KFC

3. " Опитът ме научи на няколко неща. Едното е да слушаш инстинктите си, без значение какъв брой добре звучи нещо, написано на хартия. Второто е, че си най-много добър, когато се придържаш към нещо, което към този момент знаеш. И третото е, че някои от най-хубавите вложения са тези, които не сме създали. "
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР