Какво е нищо? В синонимния речник срещу тази дума пише

...
Какво е нищо? В синонимния речник срещу тази дума пише
Коментари Харесай

Нищо, нищо... колко да е нищо

Какво е нищо? В синонимния речник против тази дума написа – незначителност, маловажност, еснафщина, нищожество и така нататък Но „ нищо “ е и нещо друго – най-често употребяваната дума в женския речник. Само че за разлика от синонимния, в женския речник против „ нищо “ написа величественост, значимост, безмерност, внушителност, възвишеност, а най-срещаното значение на „ нищо “ в женския речник е... проблем. Голям проблем.

Как мъжете да разпознаем до каква степен женското нищo е нещо, ще разберете незабавно след рекламите.

РЕКЛАМА
Имате проблем във връзката си и не знаете какъв е, като се изключи че е огромен? Честито, Вие сте мъж! Четете Еdna.bg и ще намерите отговор на всичко!

По тв приемника най-интересното постоянно е оставено за най-после. Тук обаче не сме по малкия екран и ще ви издам тайната още в самата среда – единственият метод, мъж да разбере какъв е казусът с приятелката му е, когато тя реши, че е страдал задоволително и към този момент е подготвен да знае. Това може да трае с дни, месеци, даже години, а мъжът, като подобен, би трябвало да е подготвен да получи шамара на женската отмъстителност, когато минимум чака.

Веднъж схванал казуса обаче, страданията на мъжкия занапред стартират – за какво не се е сетил... И мъжът би се почувствал в действителност зле, че не се е сетил, в случай че преди това… не се беше сетил.

Той: Щом не е по тази причина, че забравих, че през днешния ден се навършват 143 дни от началото на връзката ни, да не би да ми се сърдиш, тъй като като ми писа да ми напомниш ти отговорих след 10 минути?
Тя: Не.
Той: Ами, защо тогава?
Тя: Нищо.

Ами, в случай че си мислите, че ще ви баем, скъпи дами, и ще стъпваме на пръсти, с цел да ви омилостивим, че ще се опитваме да създадем всичко допустимо, с цел да опростите греховете ни – прави сте. Под секрет ви споделям - нищо не може да се съпостави с напрежението, което изпитваме ние, мъжете, знаейки, че нещо сме сгафили, само че незнаейки с кое тъкмо. Тогава внезапно ставаме съвършени. Вършим всичко, както би ви се желало - съгласяваме се, не спорим, поддържаме ви, даже когато не сте прави, стъпваме на пръсти, вием се като варена спагета към вас – абе, държим се почтено. Мирът във връзката възкръсва.

 жена Thinkstock

РЕКЛАМА
Ако всичко във връзката ви наподобява съвършено, честито, Вие сте още веднъж мъж! И нещо сигурно не е наред. Защо? Четете Еdna.bg и ще разберете.

Всъщност няма да разберете. Нали казахме, че не ги решаваме ние тия неща.

Минава Коледа, Нова година, Великден. Идва лято – море, пясък, слънце, на отмора с другари. Не сте се карали от оня път, когато не разбрахте за какво сте се скарали. Година по-късно обаче, дамата взема решение, че към този момент е време… Кой естествен мъж би го планувал?

Тя: Миличко, ще отидеш ли да ми вземеш една ментичка от бара?

А вие… след една година безмълвие и липса на опълчване баш в този момент решавате да й се опълчите… Грешка.

Той: Хайде, иди сама тоя път, към този момент три пъти вървя и преустановявам белота...
Тя: Така ли? А оня път дето не помни, че вършим 143 дни и за похлупак на всичко като ти писах да те запитвам няма ли да ми вземеш подарък ти не ми отговори 10 минути, помниш ли?

 жена Thinkstock

Ето по този начин, уважаеми, статистиката за удавени по Черноморието се усилва.

Мъжете сме елементарни същества. Като ни се сърдите, казвайте ги о време тия неща, да върви любовта. Жените забавят, само че не не помнят! Че не не помнят го одобрявам, но, за какво е това мъчително закъснение? Направете мъжкия живот по-лесен и отговорете на този безконечен въпрос!

РЕКЛАМА
„ Знаете какво не е наред във връзката ви? Ами, кажете му! “

Изпращайте ми своите отзиви, препоръки и смахнати истории на имейл [email protected], както и в Инстаграм @alexdimpetrov!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР