Какво е необходимо, за да получим един фотографски шедьовър? Усещане

...
Какво е необходимо, за да получим един фотографски шедьовър? Усещане
Коментари Харесай

Създай своя фотографски шедьовър с новата серия смартфони Xiaomi 13T, създадена в партньорство с Leica


Какво е належащо, с цел да получим един фотографски шедьовър? Усещане за хармония и натъртено око, което умее да разпознава хубостта, даже в най-дребните детайли; подобаваща светлина и ъгъл на композицията, посредством който да разкрием забавни перспективи; и на първо място муза, която да ни въодушеви да разгърнем своя креативен капацитет... Но това не е всичко! Всеки фен на фотографията знае, че с цел да създадеш съвършения кадър, е нужна и вярната техника. Днес тя идва в джобен вид и съчетава композиция от отлични камери, програмен продукт с изкуствен интелект и дълготрайна батерия. Представяме ви най-хубавия другар на феновете на мобилната снимка - новата серия смарт телефони Xiaomi 13 T.

Създадени взаимно с Leica, двата модела смарт телефони в серията - Pro, впечатляват със страхотни характерности. Те оферират настройка с тройна камера, в това число 50MP широкоъгълна камера с 24mm еквивалентно фокусно разстояние и обектив, планиран да улавя повече светлина. За да можете да разгърнете същинския капацитет на своите фотографски умения, камерите на Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T идват и с по-широка цветова гама, която оказва помощ да се улови всеки вълшебен миг с класическо качество на Leica. На помощ идват и двата истински стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, които поставят в ръцете ви зашеметяващи благоприятни условия за изображения с естествено възпроизвеждане на цветовете, мощен контрастност и формулировка на сенки.
 Снимка 643927

За да можете същински да изразите себе си и стила си, серията Xiaomi 13T предлага опция за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, с които да коригирате звук, тоналност и текстура на авансово заложения стадий, запазвайки повече елементи и цветове за следваща обработка. Запазвайки своите персонални желани предварителни настройки, можете елементарно са следвате своята линия кадър след кадър.

Чудесните функционалности за мобилна снимка са допълнени от звездна продуктивност на процесора и издръжлива батерия, трансформирайки двата модела смарт телефони във ваш правилен сателит, без значение дали сте се отдали на фотоси измежду природата, или заснемате градски пейзажи. Но даже и да се случи въпреки всичко да изтощите телефона си от фотоси, не се тормозете - Xiaomi 13T Pro поддържа функционалност за бързо зареждане на телефона до 100% единствено за 19 минути*. Достатъчно време, с цел да спрете за кафе пауза или да изберете ъгъла за идната си фотографска комбинация.
 Снимка 643924

Понякога обаче фотосите не са задоволителни, с цел да опишат историите на прекарванията. Тук на помощ идва изкуството на видео снимането - Pro моделът от Xiaomi 13T серията ще ви помогне да вдъхнете живот на обичаните си моменти в най-високо 8К качество. Създаден да предложи видеозаснемане на най-високо равнище, Xiaomi 13T Pro подсигурява, че всяка сцена, всеки колорит, всеки подробност от вашия видеозапис е увековечен с качество на кино прожекция.
 Снимка 643926

Опцията за видео обработка в режим Pro пък разрешава елементарно редактиране на надписи и спомагателни саундтраци като обособени песни, идеални за основаване на страховит влог от последното ви странствуване.

И по този начин, с Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro, в ръцете ви се разкрива един нов свят на креативност и благоприятни условия за изложение. Всяка фотография е малка врата към споделени истории, както всяко видео е момент, уловен във времето вечно.

А ти подготвен ли си да създадеш своя фотографски шедьовър?

Потърси серията Xiaomi 13T в формалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазина на марката в Paradise Center, равнище 0, както и онлайн на.

*Данни, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi, действителните резултати може да варират. Действителните измервания сред обособените артикули може да варират. Всички спецификации са предмет на действителния артикул. 19 минути до 100% тествани в режим на увеличаване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР