Какво е любимото ви нещо, за което можете да харчите

...
Какво е любимото ви нещо, за което можете да харчите
Коментари Харесай

Изборът на милионерите

Какво е обичаното ви нещо, за което можете да харчите парите си? Този въпрос е бил заложен от Джон - автора на американския блог за персонални финанси ESI Money, на десетки милионери в границите на негово изследване, извършено чрез интервюта. 

Наред с няколко други неща, които той ги попитал, Джон е получил и отговори на този въпрос от 55 милионери. Имало 22 типа артикули или услуги, които били изброени от богатите. Първите 5 съставили 75% от всички упоменати. А топ 2 даже били 57% от всичко упоменато в отговорите. Тези цифри потвърждават, съгласно Джон, че милионерите явно обичат да харчат парите си за едни и същи неща. Отразяват общото сред тях в метода им на мислене, потребителските им привички и желания.

И по този начин, какви са били желаните артикули и услуги, посочени от участниците?

1. Пътешествия . Това е бил преобладаващият любимец, който 60% от милионерите, взели участие в допитването, са загатнали.

" Ние обичаме да си подаряваме взаимно прекарвания, а не дарове ", споделя милионер номер 50, взел участие в интервютата. " Големият ни разход предходната година беше да летим до Колорадо, да се качим на най-високото летище в страната Лийдвил и да прекараме една седмица с другари, с които се качвахме на разходки по планински направления и карахме колела в Брекънридж ", споделя той.

" Ваканцията е моят огромен лукс ", споделя от своя страна милионер номер 70. " Вземам отмора на всеки 3 месеца и обичам да отсядам в доста хубави хотели в Мексико, на Карибите и Хавайските острови ", продължава той. " Отказвам да се отнемам посредством скъсяване на почивката или настаняването ".

" Обичам да пътувам. Харча към 45 000 $ годишно единствено за пътувания ", продължава милионер номвер 77. - " Обичам да навестявам нови страни, да узнавам за непознати култури, да се срещам с забавни хора по време на моите пътувания и, несъмнено, да бъда на красивите плажове! ". 

Милионер 78, взел участие в интервютата, пък споделя, че обича круизите.

" Ние обичаме круизите - в действителност, водеща на моя уебсайт е фотография, която взех от океански круиз, на който бяхме. "

" Спомените са скъпи. Пътуванията ни постоянно са измежду най-дискутираните в нашето семейство ", споделят още участниците в изследването.

2. Храна/ ястия, поднесени отвън дома . Тази композиция е упомената в отговор от 35% от милионерите, взели участие в изследването. " Ние също по този начин се любуваме на гурме трапезите; не се двоумя да похарча 250 $ на човек (от семейството) за храна на всеки няколко месеца. В същото време преглеждам даването на общо 60 $ за хамбургери на четирима ни като пари, хвърлени на боклука ".

3. Автомобили . Стереотипът, че милионерите си купуват скъпи коли, се удостоверява в това допитване. Предпочитаните марки, посочени от участниците, са Ferrari, Porsche и ретро Corvette. " Обожавам немските коли и постоянно имам две за себе си ", споделя участник. " В момента владея SUV (16-годишен) и първокласна кола (на 11 години). Общо те костват не повече от 30 000 $, споделя обаче различен. 

4. Вино. 

5. Дрехи. Само 7% от милионерите ги загатват в отговор. 

6. Други. 
Изкуство/ художествени принадлежностиВелосипедиЛодкиКнигиКонцертиЧерен шоколадОгнестрелни оръжияГрадинарствоГолфЗа домаМотоциклетиЕкипировка за външни излетиСкиСпортни събитияСпортовеТехнологииЧасовници
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР