Какво е лято без любимата музика да е навсякъде с

...
Какво е лято без любимата музика да е навсякъде с
Коментари Харесай

Зареди се с добро настроение за лятото и повече радост от музиката с Bluetooth слушалките на Panasonic RP-HF400BE

Какво е лято без обичаната музика да е на всички места с теб и да не “слиза ” от ушите ти?
Задължителният аксесоар, който ти разрешава да се насладиш на обичаните шлагери във всеки миг, са безжичните или така наречен още Bluetooth-съвместимите слушалките. Избираме подобен вид слушалки на първо място заради  комфорта и свободата, която обезпечават при потреблението им без непотребни и досадни кабели. Не без значение обаче е те да възпроизвеждат и задоволително високо качество на звука, което да ни подсигурява незабравимо наслаждение от слушането на музика.

Моделът RP-HF400BE на Panasonic дава опция на консуматори от разнообразни възрасти и с друг метод на живот точно това – обичаната музика в мечтаното време, освен това със удивително качество на звука.

Panasonic HF400BЕ са слушалки от вида за слагане на ушите. Отличават се с изчистен и в същото време съвременен дизайн и безжично Bluetooth възпроизвеждане. 30-милиметровите им представители с неодимови магнити пресъздават плътни и мощни баси, и чисти вокали. Технологията Acoustic Bass Control обезпечава възпроизвеждане на стегнати, динамични баси посредством усъвършенстване на придвижването на диафрагмата на представителите напред и обратно.


Слушалките HF400BE са идеални за продължителна приложимост часове наред, в придвижване. Оборудвани са с акумулаторна батерия с огромен потенциал, която при зареждане от 3 часа, обезпечава непрестанно възпроизвеждане на обичаната музика до 20 часа.
Същевременно, леката им структура, с тегло от 130 гр.,  и оптималните плъгини за странично налягане, основават по-голям комфорт при по-продължително потребление.

Тези слушалки имат сгъваема във вътрешността структура с шарнирен механизъм, характерен за HF серията, което ги прави елементарно портативни без да заемат доста място.



Независимо дали ще ги употребявате при всекидневните си пътувания или просто от обич към музиката, Panasonic RP-HF400BE оферират първокласно преживяване. При това без никакви кабели. Просто заредете обичания плейлист и самоуверено напред към идващото лятно премеждие.

Моделът може да бъде открит в магазинната мрежа в страната на цена от 99 лева Предлагат се в бял и черен цвят.


RP-HF400B Тип – безжични слушалки;Съвместимост с Bluetooth®;Работно разстояние на Bluetooth връзката – до 10 метра;Продължителност на възпроизвеждането с батерия – почти 20 часа;Продължителност на зареждането – почти 3 часа;30-мм. представители с неодимови магнити;Тегло – 130гр. лека конструкция;Сгъваема структура с шарнирен механизъм.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР