Какво е качеството на въздуха през последните години в Пловдив,

...
Какво е качеството на въздуха през последните години в Пловдив,
Коментари Харесай

Марица събра експерти на кръгла маса за въздуха в...

Какво е качеството на въздуха през последните години в Пловдив, кои са най-големите замърсители, кои са положителните практики, които могат да понижат нездравословното влияние от човешките действия върху природата. Това са част от тематиките, които се разискват на кръгла маса под наслов „ За по-чист въздух в Пловдив “. Дискусията е оргиназирина от вестник „ Марица “, „ EVN Топлофикация “ и Общинската администрация и се организира дребната конферентна зала на Дом на културата „ Борис Христов “.

В диалога вземат участие Ангел Киров, началник на отдел Топлопреносна мрежа “ ЕВН, Елена Найденова - основен специалист „ Екология и ръководство на отпадъците “ на община Пловдив, инж. Марияна Кондаклиева и инж. Ангелина Ангелова от РИОСВ-Пловдив, доцент доктор Георги Йорданов, народен представител в 44-тото Народно заседание, Руси Чернев - основен редактор на вестник „ Марица “, представители на сдружението „ Бизнесът за Пловдив “. Дискусията е отворена за всички, изкушени от тематиката.

Ще бъде обещано началото и на полемика за законодателни начинания, които могат да спомогнат за това огромните българските градове към този момент да не са в черните описи, когато става дума за фини прахови частици. Експерт от EVN-Топлофикация ще показа презентация на тематика „ Централно топлоснабдяване за по-чист въздух в Пловдив ".

В идващите си броеве вестник “Марица” ще показа всички гледни точки по въпроса, ще обследва поотделно всеки един проблем, обвързван с чистотата на въздуха.
тагове кръгла маса специалисти по-чист въздух
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР