Какво е животът без секс? Е, точен отговор няма, но

...
Какво е животът без секс? Е, точен отговор няма, но
Коментари Харесай

Мъжете искат секс сутрин, а жените вечер! Ето защо

Какво е животът без секс? Е, прецизен отговор няма, само че сигурно сходно битие не е по никакъв начин прелестно.
Интимният живот може да бъде затулен в доста мистерии, само че паралелно с това има и доста научни теории, които ни разрешават да влезе в дълбините (буквално и преносно) се секса и удоволствията, които го съпътстват.
Попаднахме на научно изказване, което гласи, че множеството мъже избират да се любуват на любовта заран, до момента в който дамите избират вечерта за интимни милувки.
Оказа се, че за това необичайно разминаване има две научни аргументи.
Първата причина е физиологична. При мъжете и дамите пристрастеността пламва по друго време. Мъжете са най-активни от шест до девет сутринта, до момента в който дамите са най-активни от девет до единадесет вечерта. Тази характерност е обвързвана с висока централизация на хормони - надлежно тестостерон и естроген - по това време.
Втората причина е психическа. Мъжете бързо се (пре)възбуждат и се охлаждат, а дамите се нуждаят от повече време, с цел да се настроят на секс вълна,а заран е изключително мъчно да се направи това - няма задоволително време за дълготрайна интимна игра – една жена мисли за настоящите дневни каузи, а не за обич. Вечер, когато е освободена от рутината и е подготвена да се отпусне, да получи и да достави наслаждение, мъжът мисли най-много за отмора и добър сън.
Но какво може да създадем, с цел да не възникне безконечен спор на стремежи в една двойка? Експертите оферират проницателен вид - да се наслаждавате на интимните прекарвания по (около) обяд, само че това е допустимо единствено в случай че съпрузите работят близо един до различен или са отмора вкъщи.
Но съществено, специалистите поучават дамите да не отсрочват секс преживяванията с половинките си за късно вечерта. Оптималното време е осем часа (20:00 часа). Те също по този начин предлагат дамите да изненадат половинките си със утринен секс през почивните дни. Най-хубавото за сходна интимна изненада е девет часа сутринта.
Между другото, откривателите заключиха, че интимността заран усъвършенства кръвоснабдяването на мозъка при мъжете и понижава напрежението при дамите. Преди време разкрихме мнението на известни сексолози, които пък споделиха, че в случай че вършим секс преди сън, то това също крие куп изгоди.
Е, в последна сметка какво излиза – няма неуместно време за интимни милувки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР