Какво е да загубиш по-голямата си сестра в морето, коя

...
Какво е да загубиш по-голямата си сестра в морето, коя
Коментари Харесай

Най-известната Йорданка на Бургас гостува на Ф-студио с откровения от личния живот

Какво е да загубиш по-голямата си сестра в морето, коя е починалата Милка Николова, кой през днешния ден е най-хубавият шеф на учебно заведение и какво е нон стоп да тичаш, с цел да чуваш какво приказва кметът

Безспорно е, че през днешния ден, на Богоявление, първа думата в Бургас е именичката Йорданка Ананиева, която след 16 години работа на публичния фронт, си извоюва обичта и благодарността на към този момент съвсем три генерации бургазлии.

Зам.кметът на Бургас по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики гостува на основния редактор на Флагман Катя Касабова във Ф-студио.

Протоколните тематики са изместени от откровенията за персоналния и фамилен живот, за детството, за студентските години, за решаващите избори в живота, за обичания велосипед и зеленчуковата градинка в кв.Банево, за спомените й от огромния възпитател и учебен шеф – починалата Милка Николова, майка на сегашния кмет Димитър Николов, както и за особеностите в характера на неуморимия градоначалник, с който, в случай че искаш да вървиш един до друг, би трябвало да захвърлиш високите токчета и непрекъснато да бягаш, с цел да го настигаш.

Не единствено в директния смисъл. Защото в 23,30 часа по Коледа може да ти позвъни и делово да пита: “Ананиева, за какво еленчето ти на „ Тройката “ не свети? “… 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР