Какво е да си бранд мениджър на компания, която променя

...
Какво е да си бранд мениджър на компания, която променя
Коментари Харесай

Кои са продуктите за вашата коса?

Какво е да си бранд управител на компания, която трансформира пазара и постанова нови привички в грижата за косата? За Катя Младенова приключението Евофарма България, компанията на която изискуем продуктите с марка Revalid®, стартира в необикновен миг. Тя бързо усеща новото си работно място като „ свое ” и навлиза бързо и елементарно в спецификата на уговорките си. От 5 години Катя Младенова е във фармацевтичния бизнес, а през днешния ден с наслада може да съобщи, че работи за обичан и желан бранд.  Revalid® бяха определени за обичана марка  на българските консуматори в категория Дермо и здравна козметика на единствената по рода си у нас потребителска ранглиста  „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ ”. С повече от четвърт век наличие на родния пазар  продуктите на Revalid® са с потвърдени изгоди, освен това – с помощта на тях можем да приказваме за основаване на нови привички за грижа за косата. Новост за пазара  ще е неповторим артикул, създаден за потребностите и упованията на мъжката публика.  

Госпожо Младенова, Вие сте във фармацевтичния бизнес към този момент 5 години. Как се промени той за този интервал, изключително като се регистрира фактът, че последните 2 години светът живее в пандемия?

Фармацевтичният отрасъл беше изправен пред редица провокации, макар че се счита, че се разви посредством навръх пандемията. Работихме в необикновени условия, редувайки интервали на свръхпотребление на съответни артикули, с такива с минимални продажби, в които планирането беше най-трудната задача.

За благополучие през последните месеци започваме да се връщаме към по-нормални темпове на продажби, от преди интервала на пандемията. Положително е, че с помощта на пандемията във фармацевтичният канал се разви е-търговията, като към момента сме много надалеч от доста европейски страни, само че значимото е, че се видя, че това е посоката и явно капацитетът е голям.

Дигитализацията във фармацевтичния бизнес в България би трябвало да се случи като вземем положителния образец от страни, където от дълго време работят по тази метод.

Бихте ли разказали малко повече за марката Revalid®?

Revalid® е козметичен бранд, предлагащ повсеместен метод за разрешаване на разнообразни проблеми, свързани с косата и скалпа. Разработен е в Швейцария през 1992 год. с тенденция лекуване на косопад.

Още оттогава използваме най-съвременните технологии и новаторски научни проучвания, с цел да предоставим най-хубавите артикули за грижа за косата. Хората са в основата на всичко, което вършим. Работим взаимно със здравни експерти, кожни лекари и самостоятелни швейцарски институти за създаване на артикули с потвърдени изгоди, като през последните години дръзвам да кажа, че сме иноватори в основаването на нови привички в грижата за косата.

Изключително горди сме, че резервираме високото качество на произвеждане. Всички артикули са дерматологично тествани и създадени в Швейцария.

Капсулите Revalid® с нова, усъвършенствана формула, за лекуване на косопад, са създадени в Германия.

Кои артикули от марката Revalid® са най-търсени на българския пазар?

Брандът е показан на българския пазар повече от 25 години. Първият пуснат артикул е Revalid® капсули за укрепване на косата и ноктите, както и за лечение на косопад. Тези капсули са извънредно добре наложени и познати на българския консуматор. Както към този момент загатнах, преди към година,  формулата е с усъвършенстван състав, с добавени биотин (витамин В7) и витамин D3 към към този момент потвърдената ефикасна композиция от аминокиселини, витамини B1 и B6, микроелементите цинк, мед, желязо и растителни екстракти.

Другият сносно продаван артикул е шампоанът за суха и изтощена коса (от така наречен бяла серия), който подхранва косата, укрепва структурата на косъма и е подобаващ за ежедневна приложимост, без ограничавания във възрастта. Визията ни за бранд е да бъдем във всеки един стадий от живота, от тийнейджърските години до зрелост, като даваме решение на всеки един проблем обвързван с косата.

Един от главните странични резултати на ковид е мощен косопад. Кой от предлаганите артикули е най-подходящ за възобновяване изтощената коса и прекъсване на косопада и за какво?

Да, по този начин е. След прекарана зараза с Ковид-19, една огромна част от пациентите оповестяват за сериозен косопад, даже опадане на косата на кичури при разресване или при измиване, както и видимо изтъняване на косата, което ги стряска извънредно. За решение на този проблем пациентите търсят бързи и ефикасни средства.

От няколко години Revalid® предлага цялостна ефикасна система в лекуването на косопад - грижа от вътрешната страна и извън. Серията ни против косопад (т.нар. лилава серия), се състои от три продукта – Revalid® подтикващ шампоан и Revalid® regrowth серум, съдържащи клинично проучваната новаторска съставна част Redensyl®, която задейства клетките в космените фоликули, виновни за растежа на косата. Научно потвърдено е, че Redensyl® има пряк подтикващ резултат върху стволовите кафези, който води до понижаване на косопада, възобновяване растежа на косата и увеличение плътността на косъма. Шампоанът се предлага за ежедневна грижа при сходен проблем, до момента в който серумът съдържа по-концентрирана формула за интензивна грижа. За да бъде оптимално дейно и бързо лекуването, предлагаме използването на тези артикули да бъде съчетана и с банкет на Revalid® капсули за коса и нокти.

Винаги съветваме пациентите да бъдат поредни и търпеливи в лекуването на косопада, което в множеството случаи би трябвало да продължи най-малко 3 месеца за реализиране на забележим резултат.

Бихте ли разказали малко повече за серията Anti-aging, която е за изтънена коса в по-зряла възраст?

Серията Anti-age е последното допълнение към марката. Представена е с два продукта – шампоан и флуид, съдържащи новаторската съставна част DN-Age™, добре позната в грижата за лице. Тенденцията е във времето да се грижим за косата, по този начин както се грижим за кожата. Тоест да забавим процесите на естественото остаряване и при косата. Спокойно мога да отбележа, че ние сме едни от малцината, употребяващи съставката DN-Age™ в грижата за косата.

Кожата на скалпа старее сходно на кожата на лицето. За кожата използваме всевъзможни артикули - дневен, нощен крем, серуми и така нататък За грижа за скалпа стартира да се приказва едвам през последните 2-3 години, като се потвърди, че с цел да имаме здрава и красива коса би трябвало да стартираме да поставяме грижи първо за скалпа.

Често се оказва, че когато косата ни стартира да става по-тънка, безжизнена и да побелява, се касае за към този момент почнал развой на стареене, в резултат на отрицателни външни фактори като UV-лъчение, замърсяване на околната среда, вреден метод на живот и така нататък Колкото повече скалпът и косата са изложени на такива стресови фактори, толкоз по-рано стартира процесът на стареене. И тук идва моментът за навременна грижа с Revalid® Аnti-agе продуктите, които с помощта на антиоксидантните, противовъзпалителни и ДНК защитни свойства на дейните  съставки (DN-Age™ и дестилат от еделвайс от швейцарските Алпи) пазят скалпа от прибързано стареене, забавят процесите на посивяване, защищават косата и скалпа от нездравословното UV излъчване и придават повече размер и компактност даже след първата приложимост.

Anti-age грижата за косата и скалпа би трябвало да се трансформира в ежедневна рутина, също като тази, която поставяме за кожата. Само по този начин ще запазим гъстотата, плътността и естествения искра на косата, и ще забавим процесите на стареене. 

На пазара се чака да пуснете и най-новия си артикул за мъже. Кои са неговите преимущества?

Да, щастлива съм да кажа, че не стопираме да се развиваме, като към този момент обръщаме внимание и на профилираната грижа за мъже.

Въз основа на сполучливия ни опит с Revalid® подтикващ шампоан за косопад, развихме концепцията за артикул, който напълно да отговори на потребностите и упованията на мъжката публика. Мъжете все по-често обръщат внимание на външния си тип и търсят просто, и елементарно решение на казуса - с един артикул. Тази идея е заложена в новия ни артикул Revalid® енергизиращ шампоан с неповторима композиция от два специалиста в битката с косопада – Redensyl® и SantEnergy™, които укрепват косъма и подтикват растежа, и възвръщат плътността на косата. SantEnergy™ има спомагателен енергизиращ резултат, съпоставим с този на чистия кофеин. Така че, мъже, към този момент има новаторско и дейно решение на вашия проблем!

В тазгодишното издание „ Любима марка “ спечелихте първа премия в категорията „ Дермо и здравна козметика “. Бихте ли разказали малко повече по какъв начин успяхте да сте първи?

Много сме горди и разчувствани от тази премия, още повече, че признанието идва от потребителите и техните страсти, а не от съответно жури.

Класацията продължи към месец, в три поредни кръга, където бяхме в конкуренция със съществени и наложени марки в категорията.

Целият екип изравен зад развиването на марката Revalid®, тук в България, само че също и сътрудниците в Швейцария, сме извънредно признателни за това самопризнание. За нас това значи, че вървим в вярна посока и че през годините, с доста труд и неизменност, не сме изневерили нито за момент на полезностите си – надеждност, доверие, професионализъм, ангажираност и успеваемост.

Доказателство за това са към този момент 30 години наличие на българския пазар, както и лоялните клиенти, които имаме.

Тази премия е тласък за развиване и блян да оправдаем високите упования – летвата е вдигната високо.

Само ще споделя, че в тактиката на развиване на марката Revalid®, предстоят доста забавни планове, т.е. ще продължим да даваме най-хубавото, което потребителят заслужава.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР