Какво е да си бранд мениджър на компания, която променя

...
Какво е да си бранд мениджър на компания, която променя
Коментари Харесай

Кои са продуктите за вашата коса?

Какво е да си бранд управител на компания, която трансформира пазара и постанова нови привички в грижата за косата? За Катя Младенова приключението Евофарма България, компанията на която изискуем продуктите с марка Revalid®, стартира в необикновен миг. Тя бързо усеща новото си работно място като „ свое” и навлиза бързо и елементарно в спецификата на уговорките си. От 5 години Катя Младенова е във фармацевтичния бизнес, а през днешния ден с наслада може да съобщи, че работи за обичан и желан бранд. Revalid® бяха определени за обичана марка на българските консуматори в категория Дермо и здравна козметика на единствената по рода си у нас потребителска ранглиста „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. С повече от четвърт век наличие на родния пазар продуктите на Revalid® са с потвърдени изгоди, освен това – с помощта на тях можем да приказваме за основаване на нови привички за грижа за косата. Новост за пазара ще е неповторим артикул, създаден за потребностите и упованията на мъжката публика.

Госпожо Младенова, Вие сте във фармацевтичния бизнес към този момент 5 години. Как се промени той за този интервал, изключително като се регистрира фактът, че последните 2 години светът живее в пандемия?
 Прогноза: 6 партии в Народно събрание, стесняване на десния избор и разбърквания 11 авг 2022 | Ако изборите бяха през днешния ден, в Народното събрание щяха да влязат 6 партии. Това демонстрира изследване на „ Маркет линкс “ измежду...
Фармацевтичният отрасъл беше изправен пред редица провокации, макар че се счита, че се разви посредством навръх пандемията. Работихме в необикновени условия, редувайки интервали на свръхпотребление на съответни артикули, с такива с минимални продажби, в които планирането беше най-трудната задача.

За благополучие през последните месеци започваме да се връщаме към по-нормални темпове на продажби, от преди интервала на пандемията. Положително е, че с помощта на пандемията във фармацевтичният канал се разви е-търговията, като към момента сме много надалеч от доста европейски страни, само че значимото е, че се видя, че това е посоката и явно капацитетът е голям.

Дигитализацията във фармацевтичния бизнес в България би трябвало да се случи като вземем положителния образец от страни, където от дълго време работят по тази метод.

Бихте ли разказали малко повече за марката Revalid®?

Revalid® е козметичен бранд, предлагащ повсеместен метод за разрешаване на разнообразни проблеми, свързани с косата и скалпа. Разработен е в Швейцария през 1992 год. с тенденция лекуване на косопад.

Още оттогава използваме най-съвременните технологии и новаторски научни проучвания, с цел да предоставим най-хубавите артикули за г
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР