Какво е чувството да спечелиш медал от олимпийски игри? Антоанета

...
Какво е чувството да спечелиш медал от олимпийски игри? Антоанета
Коментари Харесай

Антоанета Костадинова: Събудих се и... погледнах къде съм сложила медала

Какво е възприятието да спечелиш орден от олимпийски игри? Антоанета Костадинова, която се окичи със сребро в спортната пукотевица в Токио преди ден, към този момент ни описа за страстите, които са я завладели по време и след надпреварата.

Но какво е на идващия ден? След като бурните усеща утихнат?

" Първото, което направих е да погледна къде съм поставила медала, с цел да видя в действителност ли е, действително ли е, там ли е... Да не би да съм сънувала? ", усмихва се тя.

Снимка: bTV

За Костадинова това е първо отличие от олимпийски игри. Тя го завоюва при третото си присъединяване на най-авторитетния състезателен конгрес. Българката приключи девета в Лондон през 2012 година и осма в Рио през 2016 година

В обществените мрежи тя разгласява трансформирала се в емблематична фотография, на която плаче от наслада на почетната стълбичка. Към нея добави изложение: " Имало един и за мен!!! Благодаря ти, Господи!!! "
View this post on Instagram

" Човек се ражда и Господ му отрежда дали да има орден или не, да завоюва или не. Бях привикнала с мисълта, че това не е моето очевидно, медалът не е предназначен за мен ", изяснява тя.

На българката ѝ следва присъединяване и на 25 м револвер. Финалът е в петък (30 юли), а квалификациите стартират ден преди този момент.

Снимка: Lap.bg

Цялото изявление със сребърната медалистка от олимпийските игри в Токио Антоанета Костадинова очаквайте на нашия уебсайт и на нашите платформи във " Facebook " и " Инстаграм ".

Специалните пратеници на bTV в Япония - Флорина Иванова и Димитър Тасев, ще ви опишат за страстите след триумфа в своя на нашия уебсайт btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР