Какво е бъдещето на търговията на дребно (Target, Walmart, Amazon)?След

...
Какво е бъдещето на търговията на дребно (Target, Walmart, Amazon)?След
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

Какво е бъдещето на търговията на дребно (Target, Walmart, Amazon)?
След формалното отваряне на безкасовия магазин на Amazon през вчерашния ден, бъдещето на търговията на дребно наподобява все по-добре. Толкова добре, че се чака приходите на тази промишленост да надвишават 5.5 трлн. $ до 2020 година Прочетете повече по тематиката тук.

Фейсбук сътвориха нова единица за време
Новата единица за време се назовава " флик " и се равнява на 1/705 600 000 част от секундата. Създадена е, с цел да спомогне синхронизирането на фрагменти от видеозапис. В последна сметка за какво да лимитират корпоративното си владичество единствено до обществените връзки, потреблението на новинарски цикъл и рекламата в интернет, когато могат да дефинират самия поток от време? Повече информация тук.

Какво се случва с фондовия пазар, когато държавното управление стопира работа?
Как реагира Уолстрийт на прекъсването на работата на държавното управление на Съединени американски щати? Отговорът, в резюме, е - умерено. Това беше 18-то държавно управление, което стопира работа от 1976 година насам. Какво се случвало с бизнеса по време предходните 17 прекъсвания? Отговорът на този въпрос можете да намерите в текста на CNN.

Има ли работата опция?
Работата е стопанин на актуалния свят и за множеството хора е невероятно да си показват света без нея, написа The Guardian. Около концепцията за работата е структуриран целият живот на множеството хора - от учебно заведение до все по-късна възраст. Ново потомство мислители обаче счита, че има опция. Прочетете тук.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Тим Харфорд за уроците на новите технологии в икономическата история
Историята, следена през призмата на петдесетте изобретения, които са я оформили най-дълбоко. Дали идващото софтуерно знамение ще промени изцяло икономическия живот? Отговорът на този въпрос може да чуете в подкаста на Financial Times тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР