Какво доживяхме! Плеймейтката Нора Недкова се подложи на детектор на

...
Какво доживяхме! Плеймейтката Нора Недкова се подложи на детектор на
Коментари Харесай

Детектор На Лъжата Доказва Дали Нора Недкова Е Близвала Китайско „бобче“

Какво доживяхме! Плеймейтката Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата, който да откри спала ли е с китаец!!!

В началото на месеца из Мрежата плъзнаха вайбър-чатове, за които се твърди, че са сред Недкова и някогашната й другарка Аниела Милушева. На въпросния чат Нора пита пита по какъв начин да прави секс с китаец. Недкова подозира, че азиатецът има дребен член, който галено назовава „бобче“.

В своя отбрана плеймейтката твърди, че публикуваните чатове са фалшифицирани, а меракът й да излезе чиста от заформилата се женска война, стигна до там, че да търси помощ от детектор на лъжата.

„Нора Недкова, 24г., устоя теста при всички заложени й съответстващи въпроси. Според полиграфското проучване, изследваната не е правила секс с монголоиден мъж през живота си, както и с мъж с китайски генезис. Не е взимала 300 лв. от китаец против предоставена му секс услуга. В този смисъл, изказванията за нея, чието съдържани е дефинирано в съответстващите въпроси на теста, изказани от недоброжелателка в обществените мрежи са оскърбителен и неистина“, пише в заключението на полиграфския откривател Людмил Стоянов, предава Пик.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР