какво да работи до края на подготовката. “Орлите завършиха при

...
какво да работи до края на подготовката. “Орлите завършиха при
Коментари Харесай

Анисе: Не ме е страх от Милан, трябва да станем шампиони на България

какво да работи до края на подготовката. “Орлите ” приключиха при тъждество 2:2 с украинския първенец Шахтьор Донецк в контролна среща, играла се в турския град Белек.

“Чувствах се доста добре. Всеки знае какъв брой добър тим е Шахтьор. Още сме при започване на подготовката ни. Има доста неща, които би трябвало да променим. Играхме против добър тим, само че за мен не беше нещо по-специално ”, сподели Анисе.

Анисе разяснява и идния конфликт с италианския гранд Милан в 1/16 финалите от Лига Европа.

“Всички мислим за Милан и за мачовете от шампионата. Трябва да играем за победа против тях, тъй като това е един доста огромен тим в Европа. Дано ги изненадаме ”, разяснява футболистът на Лудогорец.

“Целта ни е да ги отстраняваме. Всеки от нас знае на какво са способни. Отиваме с цел да ги отстраним. Това е футбол и всичко може да се случи. Не сме оплашени от никого. Трябва да се любуваме на футбола и който е по-добър да победи ”, добави той.

“Не мисля за овакантяване. Имам договор с Лудогорец и мисля само за оставането си. Давам постоянно най-хубавото, което владея. Искам да остана до края на договора си.След това ще забележим ”, безапелационен бе Анисе.

“Всеки знае Димитър Димитров на какво е кадърен. Всеки знае за тактиките му. Подготвя ни добре, с цел да печелим мачовете. Той прави по този начин, че всеки от нас да играе на върха на опциите си ”, сподели още мадагаскарецът.

“Задачата ни в шампионата е купата. Сега ще бъде по-трудно, тъй като ЦСКА е доста мощен тим тази година. Трябва да станем първенци още веднъж и всеки един от нас знае какво да направи, с цел да го реализираме ”, приключи Анисе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР