Какво да правим с времето в карантина?Бялото брашно се оказва

...
Какво да правим с времето в карантина?Бялото брашно се оказва
Коментари Харесай

Над 350 г. тестено на ден - 47% по-висок риск от инфаркт и 27% - от ранна смърт - slava.bg

Какво да вършим с времето в карантина?

Бялото брашно се оказва доста по-опасно, в сравнение с предполагахме до момента. То изцяло се покрива с термина "бял палач ", който му е лепнат от научно-популярните текстове в медиите. Това се потвърди от огромно проучване на Университета Саймън Фрейзър в Канада.16 години учените наблюдават данните на 137 130 души от 21 страни по целия свят, оповестено от супер авторитетния Британски медицински вестник. Неприятната вест е, че този артикул, който е наше всекидневие най-малкото поради хляба, който се смяташе за безспорно потребна и самодостатъчна храна - насъщ и безвъзвратен от трапезата, покачва риска от инфаркт с 47%, а от ранна гибел - с 27%. Съкращава ни живота другояче и национално казано. Повишава също риска от диабет поради глюкозата, която води до повишено произвеждане на инсулин. 33% пък се подвига рискът от сърдечно - съдови болести.
Разбира се, тези вести не се отнасят единствено за хляба, само че за пастата, пицата, кроасаните и всевъзможните други храни от рафинирано брашно, прецизират от екипа на проф. Скот Лиар, посветил половин трудов стаж на постигнатите резултати.
НЕКА ДРУГАРИТЕ ОТ НОЩ ДА ОБЪРНАТ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НА КАКВО ПОДЛОЖИХА ПОВЕЧЕ ОТ ОБЩО 5 МЕСЕЦА В РАМКИТЕ НА ГОДИНА БЪЛГАРИТЕ, КАТО ГИ ЛИШИХА ОТ НОРМАЛЕН ОБЯД И ВЕЧЕРЯ В ЗАВЕДЕНИЕ, ОБРИЧАЙКИ ГИ НА САНДВИЧИ, ПИЦИ НА ПАРЧЕ, ХОТ-ДОЗИ, ДЮНЕРИ, БУРГЕРИ И ВСЯКАКВА ДРУГА БОКЛУК-ХРАНА, КАКТО Я НАРИЧАТ Пожарна охрана СВЕТА И У НАС С АНГЛИЙСКОТО ПОНЯТИЕ ДЖЪНК ФУУД. ОБРЕКОХА МИЛИОНИ ХОРА НА СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ, ОСОБЕНО КАТО съдебна експертиза ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ 3/4 ОТ ПОЧИВАЩИТЕ С КОРОНОВИРУС ВСЪЩНОСТ ИМАТ СЪРДЕЧНО - СЪДОВИ ИЛИ ДИАБЕТНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, КАКТО ПОКАЗВА ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Учените предлагат като лайфхак за отбягване на бялото брашно и храните от
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР