Какво да облека днес за работа – риза или тениска?

...
Какво да облека днес за работа – риза или тениска?
Коментари Харесай

Как да се облечем най-подходящо за работа

Какво да облека през днешния ден за работа – риза или тениска? " – този въпрос доста хора си задават непрекъснато, преди да тръгнат към офиса. Изборът на облеклата за работното място постоянно е сложна задача – както при мъжете, по този начин и при дамите. Отживелица ли е дрескодът на работното място и задоволително ли е да сложим фланелка, дънки и кецове и да тръгнем към офиса?

Облеклото, което носите, има надълбоко въздействие върху това по какъв начин ще ви възприемат близките. Да, всеки има жанр на обличане в свободното време, само че от време на време той не е подобаващ за избрани специалности и събития.

Дрескодът на работното място е отживялост, изключително в някои специалности. Освен това комфортното облекло може да ви направи доста по-продуктивни и да се чувствате по-комфортно. Някои IT компании предизвикват своите чиновници да " бъдат себе си " в работата и да носят същите облекла, които носят и в свободното си време. Това играе огромна роля и в творчеството на всеки.

Този жанр на обличане обаче крие и своите рискове. Според експерти небрежното облекло може да накара чиновниците в една компания да се усещат по-малко съсредоточени на работното си място.

Освен това съгласно някои хора носенето на еднакъв тип облекла във и отвън офиса е объркващо, тъй като мъчно се прави разлика сред работното и свободното време, което може да провокира непрекъсната отмалялост и стрес.

Ако се чудите дали и вие може да си позволите по-небрежно облекло на работното място, огледайте се какво носят сътрудниците ви. Така най-лесно ще прецените дали е уместно или не носенето на тениска и кецове в офиса.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР