Какво да кажа за този идиот, той е престъпник, уби

...
Какво да кажа за този идиот, той е престъпник, уби
Коментари Харесай

Дядото на загиналото бебе за Местан: Идиот, престъпник, да влезе зад решетките!

Какво да кажа за този глупак, той е нарушител, умъртви дребната. Народът би трябвало да ни помогне. Бих желал най-голямото наказване за този човек – да влезе зад решетките. Как ще стане, страната ще реши. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Джевдет Али, дядо на бебето, починало при злополуката с водача на ДОСТ Лютви Местан.

Вярвам, че ще има правдивост, законите би трябвало да са идентични за всички, добави Али.

Лютви Местан е имал видимост, не е спрял на стопа, минал е непосредствено и е станало произшествието. Разбира, че е отговорен, тъй като не е спрял на знак Стоп. Значи не знае закона. На мястото има добра видимост, всичко се вижда, съобщи Джевдет Али.

Не че не знае законът, само че подкупва хората. Аз като водач мога да обясня. На мястото има доста добра видимост, само че не е желал да спре, не е желал и да помогне на хората, съобщи различен непосредствен на почерненото семейство. Притесняваме се, че ще подкупи всички очевидци – има пари, има мощност и ще ги подкупи. Съдът взема решение всичко, имаме вяра на решенията му, само че който му е дал книжката, да се случи на някой негов родственик същото и тогава ще схванат, съобщи мъжът.

Джевдет Али заяви, че щерка му към момента се възвръща след злополуката, само че е била изписана за погребението на 6-месечната си дъщеричка. Не знам обаче по какъв начин ще свикне без дъщеричката си, все рева, уточни дядото на починалото бебе.

Близките на потърпевшото семейство упорстват основният прокурор да поеме следствието по случая. Посочиха, че се притесняват, че Местан има желание да напусне страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР