„Какво да кажа, две статични положения решиха мача. Не мога

...
„Какво да кажа, две статични положения решиха мача. Не мога
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Две статични положения решиха мача

„ Какво да кажа, две статични положения взеха решение мача. Не мога да бъда неудовлетворен. Стараха се играчите, макар огромната отмалялост. За огромно страдание две статични положения взеха решение мача. Допуснахме някои недостатъци в играта. Ще създадем разбор. Като цяло от старанието на футболистите съм доволен”, съобщи треньорът на Левски Георги Тодоров след провалянето с 0:2 от ЦСКА в мач от 35-ия кръг на Първа лига.

„ Не желая да разясня какво не ми е харесало. Ние нямахме задържане в предни позиции. Доста насъбрана отмалялост има във футболистите, само че това е – благопожелавам на ЦСКА успеха и продължаваме към идващия дуел. Явно сме позволили някаква неточност, с цел да се стигне до гола”, сподели Тодоров във връзка втория гол на „ червените”.

„ Нямахме опция в предни позиции да задържим топката. А тогава доста мъчно може да издържи тимът 90 минути. Как да кажа дали има напрежение в тима откакто не съм видял още? Неприятно е да паднеш от ЦСКА, няма да сме от най-щастливите, само че мачът свърши и би трябвало да мислим за този, който следва. Досега играчите не са били разколебани и мисля, че в първото полувреме го демонстрираха. Във второто се отрази умората и не можехме да задържим топката в предни позиции. Ние търсехме успеха. Един рикошет обърна мача”, повтори Георги Тодоров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР