Какво бихте направили, ако разберете, че един от колегите ви

...
Какво бихте направили, ако разберете, че един от колегите ви
Коментари Харесай

Кой е принц Николаос – не кралска особа, а обикновен човек - slava.bg

Какво бихте създали, в случай че разберете, че един от сътрудниците ви в действителност е кралска персона?

Точно с такава обстановка би трябвало да се оправят публицистите в телевизия Fox през 1995 година, когато един от тях схваща, че в екипа им работи някогашен гръцки принц. Името му е Николаос, само че в новините на Fox той се показва с псевдоним. Успява да скрие идентичността си в продължение на година и половина, до момента в който фотоси от кралската женитба на брат му не излизат в интернет.

Принц Николаос споделя пред „ Insider “ по какъв начин се трансформира животът ти, когато единствено за няколко години от дете на крал и кралица се превръщаш в елементарен жител. „ Беше необикновено и фантастично “, споделя той за работата си на публицист. След като приключва лицей, принцът се озовава в телевизия Fox и работи там от 1993 до 1995 година.

„ Научих доста, това беше една от обичаните ми работи. Най-лошо платената, само че най-удовлетворяващата “.

Николаос споделя, че никой не е знаел кой е новият сътрудник, с изключение на шефът на малкия екран. Той прибавя, че криенето на идентичността му е разрешило да се впише бързо в ситуацията и да получи същото отношение като всеки различен. Не е желал да получава особено отношение, единствено тъй като майка му и татко му са били крал и кралица на Гърция.

Дори когато фотосите от сватбата на брат му – принц Павлос, стигат до нюзрума, Николаос не разрешил на кралското му родословие да засенчи това, което е направил в малкия екран. „ Имах една другарка измежду продуцентите, която забрани да се вършат истории за предишното ми и статуса ми на принц. Благодарен съм ѝ и до през днешния ден “.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР