Каквито и успехи да сме постигнали в живота, всеки един

...
Каквито и успехи да сме постигнали в живота, всеки един
Коментари Харесай

Три зодии ще срещнат любовта до края на 2020-та

Каквито и триумфи да сме постигнали в живота, всеки един от нас търси онази огромната обич, разказана от поети и писатели. И макар, че 2020-та година към този момент се изнизва сред пръстите ни към момента има задоволително време, с цел да открием това, за което копнеят сърцата ни. Според астролозите три  имат какво да сграбчен от нея. Ето кои са те:
Близнаци – Връзката в която се намирате сега към този момент не е тази, която беше първоначално. Може би тъкмо поради тези промени сърцето ви към този момент не е по този начин отдадено. Но това не би трябвало да ви натъжава, тъй като до края на 2020-та ще откриете своя човек. Това ще се случи толкоз бързо, че даже няма да имате време да тъгувате по към този момент отминали взаимоотношения. А следващата година – ще бъдете повече от щастливи с мечтаната обич, която ще приключи с едно огромно “ДА ”.
 Какво е смисъла на асцендента за всяка една зодия? Какво е смисъла на асцендента за всяка една зодия?
Голяма част от хората не знаят, че с изключение на техния зодиакален знак има и нещо друго определящо. Това е асцендентът на зодията им. Асценден...
Лъв – Животът може да се обърне в момент, в който очакваш минимум. При вас този поврат ще е за положително. В края на 2020-та звездите са ви подготвили среща с двама нови индивида, които ще желаят съществено да влязат в живота ви и да се настанят там трайно. Кой от тях ще остане зависи от вас. Не се тормозете, сърцето ви ще ви подскаже верният избор, доверете се на него, а не на разсъдъка. А следващата година – следва ви шеметно премеждие, което ще ви завладее напълно. Красивата любовна приказка, за която сте мечтали ще ви се случи. Насладете и се и благодарете на ориста за подаръка.
Водолей – тези от вас, които са във връзка може и да се изненадат, тъй като тя ще завърши ненадейно. Това не важи за всички представители на зодията, а единствено за тези родени в средата на февруари. Водолеите, които нямат половинка пък могат да чакат Голямата Любов още при започване на 2021 година Ще откриете индивида, който ще ви се коства, че сте познавали през целия си живот. Той ще ви обсипе с обич, деликатност и внимание, за които сте копнели толкоз дълго. Очаква ви в действителност шеметна връзка, която ще се развие стремително.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР