Каквито и условия да поставят агентите на Дени Алар пред

...
Каквито и условия да поставят агентите на Дени Алар пред
Коментари Харесай

Треньорът на Рапид: Дано Дени Алар се махне от отбора

Каквито и условия да слагат сътрудниците на Дени Алар пред управлението на Левски, те може би ще се видят принудени да одобряват това, което българите им оферират. Защото по всичко наподобява, че "сините " са последната избавителна сламка за клиента им.

И повода е, че наставникът на към момента сегашния му отбор Рапид Виена - Дитмар Кюбауер, изрично и намерено разгласи, че не желае да употребява повече нападателя и се надява той да си тръгне. Така че вариантите пред Алар са или идване на "Герена ", или сезон надалеч даже от аварийна пейка.

"Хубаво за всеки треньор е да разчита на оптимална група играчи. Затова не мога да си разреша да имам прекомерно разширена група от играчи. Честно казано, уповавам се Дени Алар да се махне от тима. Той би трябвало да си откри друго място, на което ще се усеща благополучен и ще играе, тъй като в Рапид това няма да се случи ", съобщи Кюбауер.

Според информациите от Австрия, Левски е подготвен да откупи родения в някогашна Югославия нападател против 300 хиляди евро. Въпреки че Рапид го купи преди 12 месеца от Щурм Грац за 600 хиляди евро, Кюбауер го заточи на пейката през целия минал сезон, което се отрази и на статистиката му. И очевидно нещата не вървят сред двете страни, тъй че Алар има огромни шансове да се озове на "Герена " поради неразбирателството с треньора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР