Какви ще са парламентарните ни реакции по повод всички предизвикателства,

...
Какви ще са парламентарните ни реакции по повод всички предизвикателства,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ако внесем вот на недоверие, той би бил за икономическата политика

" Какви ще са парламентарните ни реакции във връзка всички провокации, рецесии и провокации - ще разберете напълно скоро ", сподели Томислав Дончев от ГЕРБ в отговор на въпрос възнамеряват ли избор на съмнение против държавното управление на премиера Кирил Петков.

" Вот на съмнение сигурно е нужен. Само че ние не можем да се фокусираме върху това, което ние сме понесли. Ако държавното управление заслужава избор на съмнение, това преди всичко е по тематиката икономическата политика. Там, където страдат всички хора, освен ние. И в случай че би трябвало ние да внасяме избор на съмнение, той ще бъде по тази тематика ", сподели още Дончев.

В последните дни основна грижа и паника на някогашните ръководещи е осъщественият предишния четвъртък 24-часов арест на някогашния министър председател Бойко Борисов, финансовия му министър Владислав Горанов и пиара му Севделина Арнаудова.

Малко по-късно ГЕРБ оповестиха, че ще работят " с всички законови средства " за предизвикателство на предварителни парламентарни избори. би бил стъпка към тази цел.

" Различни медии вадят разнообразни описи от народни представители, които ще бъдат арестувани. Не знам дали е истина или не. Ние доста се надявахме през днешния ден господин министър-председателят да почете българския парламент, което за жалост не се случи ", сподели още Дончев, само че без да посочи кои са хората, които може да бъдат арестувани.

След ареста на водача им от ГЕРБ споделиха, че имат информация " от полицията " за идни нови арести, този път на депутати. " Имаме информация от полицията, че с позволение на ръководителя на Народното събрание, който издава позволение за събаряне на имунитета, се готвят арести на някогашни министри на държавното управление на ГЕРБ и те да бъдат показно задържани ", сподели Костадин Ангелов от ГЕРБ в петък преди Борисов да бъде освободен, само че в почивните дни никой различен от партията на Борисов не бе арестуван.

Сега обаче Дончев още веднъж поде тематиката, като зави, че трябвало тези, които се чака да бъдат задържани, да бъдат осведомени, с цел да си пратят децата по бабите и дядовците и да си приготвят топли облекла.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пък стигна до ново просветление за какво Бойко Борисов бил задържан тъкмо в четвъртък – тъкмо този ден той имал онлайн среща с някогашния украински президент Порошенко. Според Атанасова по този начин въпросът към този момент ставал " много по-сложен " - " има ли някаква връзка противозаконният арест на Рашковото Министерство на вътрешните работи с деня на срещата във видеоконферетна връзка с някогашния президент Порошенко, със поръчката на ангажираност на нашата ПГ с поддръжка за Украйна и със поръчката, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 47-ото Народно събрание ще заявява и ще упорства за такава поддръжка. На тези въпроси кой ще отговори? Ние подозираме, че доста сериозна такава причинно-следствена връзка има ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР