Какви са тайните за перфектен външен вид и семейно щастие

...
Какви са тайните за перфектен външен вид и семейно щастие
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева става влогърка

Какви са тайните за съвършен външен тип и фамилно благополучие на Теди Бургазлиева? Миската скоро ще открехне завесата над тези тематики в новия си влог.

Красавицата издаде пред почитателите си в обществените мрежи, че ще направи собствен канал в платформата за видеосподеляне YouTube, а почитателите могат да дават поръчки защо тъкмо желаят тя да им приказва във видеата.

По този метод Бургазлиева ще уплътни времето сред промяната на памперсите на близнаците и домашните си отговорности.

„ Здравейте, скъпи другари! Имам дребна изненада за вас. Реших да се възползвам от времето у дома с бебетата и да пускам мой влог в YouTube. Получих доста известия по отношение на моята бременност, диетите ми, грижата за кожата, загубата на тегло. Моля Ви, кажете ви какви тематики ви интересуват най-вече. Ще се веселя да споделя с вас препоръки и трикове във влога “, написа в Инстаграм младата майка.

Феновете незабавно дадоха своите поръчки по отношение на това какво би им било забавно да научат.

„ Страхотна концепция! Ще е доста забавно да споделиш всички твои дребни "тайни ", по отношение на грижите за децата и фамилията, по какъв начин поддържаш безупречният си външен тип, само че на мен най-интересно би ми било да споделиш по какъв начин успяваш да изглеждаш постоянно в такава естетика със себе си. “, „ Коса, кожа, хубост, тяло, тренировки, диета, гримове и така нататък Всичко ще бъде доста потребно! “ и „ Може би, като за начало, храна/ хранене и хубост, и след това всички останали. Чаках това с неспокойствие. Ти си моят блян за жена. “, гласят единствено част от мненията на почитателите й.

Припомняме, че Мис България 2002 гушна близнаци предишния септември. Децата са момиче и момче и носят имената Ема и Раян.

Малко преди този момент чаровната брюнетка пусна на пазара автобиографичната си книга Невъзможно. Четивото разказва както опита, по този начин и грешките на Теди.

Томът включва истории от времето, когато миската е спала в дребна стаичка без мебели на един матрак на пода, до момента в който работи на три места, досега, в който е съумяла да се осъществя в Съединени американски щати без непозната помощ.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР