Какви са съставките на едно вкусно ястие. Известната на цяла

...
Какви са съставките на едно вкусно ястие. Известната на цяла
Коментари Харесай

Кое ястие прилича на политиката: Баба Дешка с урок по готвене на балотажа

Какви са съставките на едно вкусно ядене. Известната на цяла България баба Дешка дава отговор на този въпрос. Мариета Димитрова и беше на посетители. Вечно засмяната майсторка на вкусотии баба Дешка от риалити формата „ Фермата “ ни посреща в деня на балотажите на доста места в страната, с цел да ни опише кои са значимите съставки за вкусно ядене и кое ядене асоциира с политиката.

„ Сега е сезонът на пърженото, най-хубавото нещо, което се вика „ Знобката “. „ Знобка “ знаеш ли какво е? От равнищата, я гледай какви са разнообразни, като политиката са разнообразни. И чьопави като политиците “, споделя кулинарката.

Снимка: bTV

Баба Дешка разкрива рецептата си без терзание и споделя, че търпението е основна съставна част, както в готвенето, по този начин и в живота.

Проследете с нас кметския избор в цялата страна

Кулинарката от Горно Драглище споделя, че не обича да приказва за политика, само че има едно предпочитание, обвързвано с нея – да посети Народното събрание.

Питаме я, в случай че би трябвало да даде кулинарно определение на политиката у нас, какво ядене би било най-подходящо.

Снимка: bTV

„ Миш-маш. Вие, в града му викате миш-маш, ние, пържено. Пържиш го, пържиш го, може да го изгориш, може и да не го изгориш. Миш-машът е същото, бъркаш и не знаеш какво ще ти се получи “, споделя Дешка.

Докато се готви „ Знобката “ и обсъждаме политиците, баба Дешка изпича и един самун с мерудии от нейната градина, тъй като без самун на масата не се сяда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР