Какви са различните зодии в любовта, разберете сега! Ще се

...
Какви са различните зодии в любовта, разберете сега! Ще се
Коментари Харесай

Истината в любовта за Дева, Везни и Рак

Какви са другите зодии в любовта, разберете в този момент! Ще се изненадате от някои обстоятелства, само че истината си е истина...
Дева
Мъжете Дева са сантиментални и благи към половинките си. Имат податливост да се вглъбяват в доста мисли и разсъждения. Често могат да изпаднат в положения, с които да доскучаят даже на себе си. Знаят по какъв начин да накарат всяка жена да се усеща специфична и мечтана и несъмнено могат да се държат кавалерски. Те обичат да вършат похвали. Жените Дева са игриви и палави. Те са грижовни към половинките си и обичат да показват любовта и нежността си към мъжете до себе си.
Везни
Обичат хармоничните и умерено връзки. Не се обвързват толкоз елементарно, тъй като ценят свободата си. Обичат да вършат каквото си желаят и доста добре го прикриват. Интересното е, че са доста всеотдайни любовници и са правилни в връзките си, макар че са склонни към изневери. Имат потребност индивидът до тях да ги схваща и поддържа. Везните са забавни и умислени, само че умеят да държат всичко под надзор, даже без да се усетите. Ако имате връзка с Везни, да знаете, че те доста обичат комплиментите и ласкателствата. Бъдете грижовни към тях, тъй като в действителност са нежни души.
Рак
Страхотни романтици, които могат да ви разтопят със сладки думи и благи слова. Много са нежни и доверчиви в любовта. Живеят за топлота и съгласие с обичания човек. Имат известни страхове от това да бъдат засегнати или отхвърлени. Много сполучливо партньорство могат да изградят с Риби и Скорпион. Раците в любовта държат извънредно доста на колегата си и могат да го поддържат във всичко. Дават и сърцето и душата си за щастлива връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР