Какви са причините за навлизане на джендър идеологията у нас

...
Какви са причините за навлизане на джендър идеологията у нас
Коментари Харесай

Гинекологът проф. д-р Иван Козовски: Гейовете у нас вече са над 150 000, джендърите сриват раждаемостта, а България изчезва!

Какви са аргументите за нахлуване на джендър идеологията у нас и за какво толкоз нападателно се популяризира тя изключително измежду младите. За педофилията и хомосексуализма – какви са заплахите от тях. Каква е ролята на политиците и имат ли и те виновност за това. Тези въпроси разяснява един от най-известните и уважавани акушергинеколози проф. Иван Козовски в изявление за в. " Труд ".

– Професор Козовски, в последно време изключително след дебатите за Истанбулската спогодба, тематиката за джендър идеологията е една от най-коментираните в обществото – има крайни отзиви и от двете страни. Вие какво мислите?

– Следя всички мнения по тематиката. Не одобрявам налагането на джендър идеологията, само че най-вече ме боли друго. Че от западните цивилизации наследихме трите най-отрицателни неща – хомосексуализма, мафията и опиатите. Църквата – у нас и на Запад, би трябвало да вземе внезапно мнение против половите перверзии – споделям това като доктор. Въпреки че в Библията е казано: всяка сходна активност се санкционира със гибел. Не желая да ме разбирате неправилно, смъртното наказване е неразрешено, а и не бих стигнал до такава степен. Но наказване би трябвало да има.

– Все отново живеем в XXI век, когато демократичните полезности са други, а другите са част от живота.
– Да, чаках да ме репликирате с тези думи. Но аз съм доктор и някои от нещата ги знам по-добре. Хомосексуализмът с изключение на болестно положение, е и част от модерността на новото време. Агресивното проявление и демонстриране на тази различност е нездравословно за обществото като цяло. В 39-ото Народно заседание, в което бях народен представител, се повдигна въпросът да отпадне всякакво наказване против хомосексуализма. С още няколко сътрудници успяхме въпреки всичко да убедим сътрудниците в закона да остане следния текст: да се санкционира за хомосексуална активност, в случай че се прави на обществено място. Тогава получавах закани по телефона от непознати. Бяха ми разкрили номера и звъняха даже нощем.

– Да, по този начин беше, припомням си много нервните диспути тогава. Но за какво сте толкоз срещу другите, какви са вашите причини?
– Е, и толкоз безгрижна дума е измислена в този момент – различните… Известно е, че Римската империя се е разпаднала с помощта на дивашките племена, които я разрушиха. Но една от главните аргументи тя да се разпадне е всеобщият хомосексуализъм и педофилия. В техните легиони не са мислели да се бият, а да се обичат. А най-голямата чест е било да се разхождаш с малко детенце за ръка. Най-отвратителната хомосексуална активност е педофилията. Сегашната обстановка ми наподобява на тази, за която ви споделям.

– Да не би да желаете да кажете, че хомосексуалистите са и педофили?
– Не, опазил ме Бог да настоявам това. Естествено, че множеството хомосексуалисти нямат полови влечения към деца, само че съществува безспорна връзка сред хомосексуализма и педофилията. Казано съответно, сред хомосексуализма и гаврата с деца. Според някои проучвания, най-малко една трета от всички блудства с деца са осъществени по хомосексуален метод. Процентът на хомосексуалистите в обществото е сред 2 и 4. Това значи, че хомосексуалистите са сред 12 и 16 пъти по-склонни да блудстват полово с дете.

– В интернет и обществените мрежи в западния свят се популяризират клипове от разнообразни конференции, в които се приказва, че педофилията не трябва да се счита за закононарушение. Приемате ли сходна теза?
– Това е низост! Това е закононарушение! Става дума за еднополови връзки сред хомосексуалисти и детенце от мъжки пол. Това ще бъде най-лошото, което може да се случи на човечеството. И почтено да ви кажа – към този момент не виждам по какъв начин може да се промени. Светът върви със страшна мощ натам и демократичната народна власт пропагандира точно сходно държание. Далече съм от мисълта, че всички са такива. Защото може да има и вродена малформация, само че тези хора не са повече от 1-2% в света. У нас също. Става дума за незадоволителна активност на яйчниците, само че не и на тестисите. За тях има лекарства.

– В света към този момент се откриват клиники за смяна на пола, само че съществуват ли клиники за лекуване на трансджендърите, на хомосексуалните?
– Ето това е най-лошото. Сред тези общества в действителност има хора, които желаят да се лекуват. И те осъзнават, че това е болест, че е взаимозависимост. Но това не се толерира. Ето, и папата се разгласи срещу хомосексуализма и педофилията, само че никой не го слуша. Знаете ли, никой не гледа под чаршафите на другия. Да вършат каквото желаят. Но това не трябва да е на показ. Децата гледат и всичко им е забавно. Погледнете филмите по малкия екран, за тези в киносалоните – да не приказваме. Ами във всички филми към този момент има задоволително доста секс и принуждение, джендъри и разнообразни, както им казвате. За мен те са извратени. Разбира се, изключвам в действителност родените по този начин, които нямат виновност за това си положение. Известно е, че хомосексуалните връзки и извратеностите са една от главните аргументи за половото смесване и болести като СПИН, сифилис и други Това се отнася изключително за мъжкия хомосексуализъм.

– В обществото доста се разяснява опцията, която се дава на обособени неправителствени организации, свързани с сходна идеология, които желаят да бъдат позволени в училищата…
– Главната заплаха е тъкмо в образованието. Всички тези въпросници, които се дават на децата и се популяризират надали не още от предучилищна възраст, е закононарушение по отношение на бъдещето ни. Това е едната причина вместо извратените – няма да се оправдавам за думата, тъй като те за мен са такива, да са единствено няколко хиляди, в България те в този момент са доста повече. А това е обвързвано и с всеобщото увеличение на наркоманията. Точно за това би трябвало да се вземат ограничения. Какво неприятно има в това да се държи на фамилията и да се раждат деца, а не да се чакат обществени придобивки. Не мога да схвана, какво демоде има в фамилията! Аз съм естествен човек, повече от 50 години съм израждал деца. И се веселя, когато виждам сълзите на наслада по лицата на майките и бащите. Категорично не одобрявам сходно държание и деяние, пропагандиращо, даже насърчаващо хората да стават „ меки китки “. Това би трябвало да се преследва от закона. А хомосексуализъм се прокрадва от години и измежду ръководещия хайлайф на България.

– Е, и по света го има. Те са част от обществото, в което живеем. Защо сте срещу?
– Защото считам, че този невъобразим до момента поход на „ меките китки “ е извънредно рисков за националната политика. Тяхната взаимозависимост от половата им ориентировка неведнъж ги тласка към неприемливи взаимни отстъпки и съдбоносни решения, застрашаващи ориста и сигурността на останалото население. Римската империя е починала основно поради разгула на „ противоположните “. Препоръчвам непоколебим надзор върху политиците по повод и на така наречен „ тънка част “.

– Извинете, само че това, което казвате, може да се окачестви като дискриминация, в случай че се съпостави с купищата интернационалните конвенции за човешките права и свободи.
– Сигурно. Но белким българският народ не е в цялостното си право да знае какви хора освен го ръководят, само че и чертаят бъдещето на неговите деца за десетилетия напред? Затова би трябвало да се следи фриволното държание на „ бащите на нацията “.

– Професоре, а не се ли усилва и стерилитета в последно време? Данните сочат, че 180 000 фамилии имат подобен проблем.
– Извинете за превъзбудата, с която ви говоря… По света се водят войни, милиони са на прага на бедността, те ще ни занимават с педерастия и правата на така наречен хора с друга половост. Ами правата им са предпазени като на всички други. Изключения ли желаят? А стерилитетът в действителност е огромен проблем. И основната причина за него са възпалителните болести, както и абортите. Българското население понижава всяка година с по 50 000 души. Трябва да се подтиква раждаемостта. Вижте какви облекчения за трето дете и повече има в Унгария, в Русия и други места.

– Но българите напущат страната, за жалост, и повече деца се раждат в чужбина, в сравнение с у нас.
– Да, това е правилно. И е доста неприятен индикатор, който единствено след няколко десетилетия ще докара до огромни загуби за България. А те към този момент се усещат. И измежду отговорните за намаляването на българите не е единствено емиграцията, а и джендър идеологията. Твърдя това като доктор.

– Проф. Козовски, само че България няма по какъв начин да остане уединен остров. Ние сме част от Европейски Съюз, където тази философия се приема, и ние не можем да се скрием от нея. Интересно е по какъв начин вие бихте я обяснили като доктор?
– Основната причина за джендър идеологията е половата перверзност, импотентността също. Представяте ли си, че в света към този момент имало 50, даже 70 пола съгласно някои! Аз като доктор не мога да ги преброя, само че по-важното е, че не ги одобрявам. Това е светотатство с човешката природа. И не одобрявам никакви обвинявания, че не съм търпелив. Напротив! Точно като доктор – и то гинеколог, съм угрижен за здравето и нормалността на хората в родината ми. Хайде да не споделям – по света. Но това, което става на Запад, изключително в Съединени американски щати, е доста обезпокоително. Криворазбраната либералщина ще докара света до неговия край. И по тази причина ще сме отговорни ние. Прочетох, че в Сан Франциско и покрайнините му имало 1 милион хомосексуалисти… И прииждали отвред. Хайде да се пошегувам – нещо като един позабравен девиз: „ Хомосексуалисти, от всички страни съединявайте се “.

– А кои са болестните положения?
- Те са въпреки всичко малко, това е по този начин наречения хермафродитизъм и псевдохермафродитизъм – т.е. хермафродитът има и яйчници, има и тестиси и се оперира според външния му тип и дадености като се отстраняват едните полови кафези. А при псевдохермафродитизма – има тестиси, а по външен тип наподобява на женски полови органи. Но това са редки случаи, които може да се поправят. Импотентността за мен е един от значимите фактори, по този начин също и възпитанието, което в този момент желаят да прокарат от ученическа възраст. Така че това не е болестно положение с изключение на в случаите, които ви изредих. Когато бях доктор в Германия, един пациент след рухване под автомобил загуби единия си тестис. Лекарят хирург тогава направи неверна преценка и махна и другия тестис. След една година видяхме този пациент с червило, руж и кокетничещ. Ето и по този начин може да стане болестно положение. Това обаче е рядко изключение.

– Нали знаете, че незабавно ще бъдете упрекнати от БХК и от деятелите на ЛГБТ-общността, че сте хомофоб?
– Е, и какъв брой са те! В България преди измененията през 1989-а противоположните бяха 50 000, в този момент са над 150 000. Макар да не изключвам и да са малко повече. Но най-малко половината са такива, тъй като по този начин е съвременно и измислени международни звездички пропагандират този метод на живот. Само че те не знаят, че на множеството от тези пропагандатори им заплащат солидно всякакви организации, с цел да са такива. И в старите, и в новите учебници хомосексуализмът се квалифицира като полова перверзия. Сега желали да възпитават още в детската градина, че било изцяло обикновено да не можеш да определиш пола си. Да го смениш даже, зависи по какъв начин най-добре се чувстваш. Това е шок! И да нямаш пол е смешно. Българинът откачи всеобщо под непознато въздействие. Като гледа какво става на Запад и копира. „ Народе????” – е написал Левски.

– А политиците – каква е ролята им, имат ли те виновност?
– Разбира се, че носят виновност. С всички промени и опити в образованието, в опазването на здравето, хората се побъркаха. И като прибавим и корупцията, с изключение на да откачиш или да емигрираш – какво да направиш. Президентът и министърпредседателят би трябвало да са на едно мнение и да работят дружно. Трябва освен да се целуваме от горната страна и изпод с новите ни западни другари, а да заемем малко по-унгарска позиция. Политиците ни би трябвало да пазят достолепието си и на страната си.

– Професоре, тази тематика е безкрайна, само че не мога да не ви попитам за последните случаи със гибел на родилки, които накараха обществото да настръхне. В XXI век това наподобява извънредно, имате ли пояснение каква може да е повода?
– Бях съдебно-медицински специалист в Бургаско, в Пловдив, във Варна, само че се отхвърлих. Сигурно ще ме попитате – за какво? Ами тъй като нито една лекарска неточност не беше осъдена. Очевидно е, че има лекарска неточност, само че няма наказване. И това би трябвало да се прекрати. Но то приказва и за намаляване равнището на образованието в тази компетентност – гинекологията. Преди такива неточности се наказваха, а в този момент не. Родилката в Сливен е умряла найвероятно поради лекарска неточност. Или от кръвоизлив в корема – скъсване на вътрешен орган, може и от някаква тромбоемболия. Според мен израждането е водено по възмутителен метод. Тя е умряла още в първите часове – при нея има счупени ребра и така нататък Безобразие! Този способ се споделя „ Кристелер” – натискане фундуса на матката с две ръце или с пестник. И това може да докара до скъсване на матката или други бели. Затова споделям, че в тази ситуация най-вероятно се касае за лекарска неточност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР