Какви са предимствата на виртуалната карта на Банка ДСК? Защо

...
Какви са предимствата на виртуалната карта на Банка ДСК? Защо
Коментари Харесай

Защо виртуална карта от Банка ДСК?

Какви са преимуществата на виртуалната карта на Банка ДСК ? Защо да я употребявам, откакто имам дебитна или кредитна карта? Как пази покупките ми в интернет? Наистина ли заплащането на артикули и услуги с виртуалната карта е гратис?

Отговор на всички тези въпроси ще дадем в идващите няколко реда. Този материал ще Ви отнеме по-малко от две минути, в границите на които ще разберете за какво е значимо за покупките Ви в интернет да употребявате виртуална карта от Банка ДСК.

Виртуалната карта на Банка ДСК е основана по този начин, че да обезпечава оптималната отбрана на средствата Ви, когато се пазари онлайн. Как Ви пази тя? По виртуалната карта се превежда точната сума, която е нужна за онлайн покупката. Така след довеждане докрай на заплащането картата се занулява, а това подсигурява, че не могат да бъда осъществени никакви злонамерени транзакции с парите от сметката Ви.

Заради това е значимо във виртуалната карта да не остават средства след довеждане докрай на покупките. Така да вземем за пример, в случай че се откажете от някой от продуктите, до момента в който пазарувате, от Банка ДСК Ви поучават да върнете останалата сума по разплащателната сметка. Това става доста елементарно през електронните канали на Банка ДСК - интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране DSK Smart, и е гратис. Не се начисляват такси и за издаването на виртуалната карта, както и при заплащане на артикули и услуги онлайн.

За спомагателна отбрана при заплащания в интернет , Банка ДСК изисква потреблението на 3-D ключова дума. 3-D паролата съставлява еднократен код, обвързван с съответно заплащане, и потреблението й е наложително при извършване на покупки в уеб сайтове на търговци, включени в стратегиите за сигурност на Visa и Mastercard.

Повече за виртуалната карта на Банка ДСК на https://dskbank.bg/virtualcard.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР