Какви са правните аргументи на КЗК против инициативата Достъпно за

...
Какви са правните аргументи на КЗК против инициативата Достъпно за
Коментари Харесай

Министър Богданов чака на среща КЗК за блокирането на инициативата Достъпно за вас

Какви са правните причини на Комисия за защита на конкуренцията срещу самодейността " Достъпно за вас " ще се опита да разбере министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов на среща с управлението на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), която следва да се организира по негова иницатива. Писмо за такава среща е било изпратено още през вчерашния ден и се чака отговор, оповестиха от министерството на стопанската система.

„ Искаме да разберем какви са правните причини на Комисия за защита на конкуренцията срещу самодейността, чиято единствена цел е да бъдат реализирани по-добри цени за българските консуматори, образувани на пазарен принцип ”, разяснява министър Богданов. Той счита да запознае членовете на комисията с самодейността и да показа причини в нейна изгода като се надява да реализира консенсус за реализирането ѝ.

“Очакваме акцията да започва по проект на 1 ноември. Имаме увещание, че в нея ще се включат огромна част от веригите, с които организирахме първични срещи. Беше деклариран интерес и от нехранителните вериги “, сподели още той. Целта на идващ стадий е в акцията да се включат и районни, както и по-малки вериги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР