Какви са новите мерки за практическите изпити за шофьор, кога

...
Какви са новите мерки за практическите изпити за шофьор, кога
Коментари Харесай

Р. Желязков: Електронни системи ще оценяват водача по време на шофьорския изпит

Какви са новите ограничения за практическите изпити за водач, по кое време ще влезе в действие контракта за концесията на Летище София и ще се стигне ли до приемане на противоречивите за българските водачи промени в пакет " Мобилност " - посетител по настоящите въпроси в Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше министърът на превоза Росен Желязков.

Новите ограничения за изпитите за шофьорски книжки са свързани с възстановяване работата на " Автомобилна администрация ", изясни транспортният министър.

Росен Желязков, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Теоретичната подготовка на водачите сега се прави в така наречен бели стаи. Нашето предпочитание е да създадем практическия изпит в " бели коли ", където електронните системи ще преценят грешките на лидера, подготовката му и т.н.

В момента има два режима - лицензионен и режим по надзор на пътя. Говорим за схеми, които минават през административна тежест, изясни Желязков.

Мерките за предварителна защита, които се плануват, са да се прекъсне физическата връзка сред администрация и бизнес с интегрирана система за електронно заявяване и електронно приемане. Компанията " Информационно обслужване " ще направи тази система, добави министърът.

Пловдивският Апелативен съд остави в ареста арестуваните трима чиновници на ДАИ, упрекнати за подкупи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР