Какви са новините на деня според малкото останали български вестници

...
Какви са новините на деня според малкото останали български вестници
Коментари Харесай

Новини или Novini – картината на печата за 25 юни

Какви са новините на деня съгласно дребното останали български вестници – и като брой, още по-малко като качество, вижте в късия преглед на Actualno.com.
Вестник " Сега "
Извън огромната тематика " Апартаментгейт ", където всички се оказаха почтени, тъй като не били родственици и другари от деца, като че ли няма метод да си отговорен другояче – в това число шефа на Антикорупционната комисия със сауната, която не е сауна и барбекюто без документи воглаве със сауната, само че какво от това, медията обръща внимание на започващия градеж на автомагистрала „ Европа ” до границата със Сърбия и затварянето на Калотина – Сливница до 20 ноември. След като има тапи към Гърция и Турция, време е за такива и към Сърбия!
Вестник " 24 часа "
Медията обръща внимание на машинното гласоподаване. Стотици са сбърканите протоколи, а неотчетените преференции от вота, подаден през профилираните устройства - хиляди, даже след повторното въвеждане на данните в ЦИК и осъществените корекции. И това умозаключение не е на неправителствена организация, а на Обществения съвет към ЦИК.
Вестник " Труд "
Доста софиянци давали жилищата си на туристи – 3000. В центъра на София можеш да нощуваш за 17 лв. – предложения можеш да намериш през платформата Airbnb. А в Герман можеш да се разположиш в къща с 8 спални, 10 тоалетни, басейн, фитнес и столова за 16 посетители. За всеки трен си има пасажери!
Вестник " Монитор "
Новина номер едно – че ДАНС ще проверява " Еврохолд " поради договорката за ЧЕЗ. До 28 юни КФН би трябвало да осведоми ДАНС за всички обстоятелства и условия по договорката. В обявата се натъртва по какъв начин " Еврохолд " няма опит в енергийния бизнес и част от " Еврохолд " са сдружения със абсурден опит в Румъния и Гърция. Централната банка в Атина три пъти отрязала сдружение от групата, което се пробвало да купи клон на огромна застрахователна компания, имало и санкции за картелно съглашение на румънския осигурителен пазар. Разбира се, разяснения какви са санкциите, по кое време са наложени и защо тъкмо няма. Има обаче наслада по какъв начин ръководителят на Върховен касационен съд Лозан Панов щял да бъде разследван от ИВСС за " Апартаментгейт ". По-точно – поради жилището на жена му от времето, когато двамата даже не са се познавали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР